• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opinie na temat programu warsztat24

Punktów
2
Witam wszystkich.
Szczerze polecam ten program ,pracuję na nim już około roku.
Brakuje mi tylko TecDoca i możliwości nadawania własnej numeracji w przechowalni.
ARKON Mogilany

Punktów
3
Miasto
lomza
Cześć wszystkim używamy warsztat 24 jesteśmy zadowoleni i jak najbardziej polecam go wszystkim nawet początkujący dadzą sobie radę ;-) warsztat samochodowy auto serwis mgtargon !! Zachęcamy wszystkich!!!!!!!

Adrian Adt

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam,
My od samego początku powstania Warsztat24.com jesteśmy w stałym kontakcie pomagamy dokładać funkcje oraz pomysły na rozwiązanie które pomagają w codziennym prowadzeniu Serwisu szybciej sprawniej i wygodniej dla każdej ze stron (Klient/Warsztat) teraz na dniach pojawi się piękna aktualizacja czytnik kodów z dowodu rejestracyjnego i biedzie o 99% SPRAWNIEJ ( bo nikomu nie chce się/nie ma czasu klepać wszystkich danych w klawiaturkę i nie wszyscy jak my mamy kogoś w biurze odpowiedzialnego za te zadania) Równie ważną rzeczą jest to ze aktualizacje/nowe pomysły są wcielane często i jeśli potrzebujemy nowych opcji to Mariusz jest otwarty na rozważne i funkcjonalne propozycje!!!
Cena z czytnikiem i wszystkimi modułami delikatnie ponad 1000zł i CZYTNIKIEM robi z tego prostego, funkcjonalnego i przejrzysto programu ogromna konkurencję dla potentatów tego rynku za wielokrotnie mniejsze koszty zakupu!!!
Jeśli ma ktoś jakieś pytanka co do programu ja jako wieloletni użytkownik mogę udzielić również wyczerpujących odpowiedzi, mógłbym napisać jeszcze kilka next page na temat tego programu i jego zalet lub dodatków które przekazuje na bieżąco Mariuszowi ale najlepiej po prostu zamówcie DEMO i dopiero pytajcie :)

Punktów
1
Miasto
Pierwoszyno
Witam Serdecznie,

Program nabyliśmy po okresie testowym i rozmowach z kolegami z branży.
Funkcjonalny i łatwy w obsłudze.
Co najważniejsze kontakt z administratorem jest łatwy i przyjemny.
Każdy problem został załatwiony szybko i sprawnie.
Fajne funkcje jak depozyt opon czy sms-y do klientów

Jeśli ktoś się wacha lub obawia to nie ma już po co. Nie warto przepłacać za droższe programy w których jest jeszcze obowiązkowy abonament.

Premium Serwis

Punktów
3
Jesteśmy z warsztat24 praktycznie od początku. Najważniejsza rzecz cechująca tych ludzi to rzetelność i bardzo dobry kontakt. Zawsze pod telefonem i zawsze służa pomocą w razie jakichkolwiek problemów choć tych nie zauważyłem od początku działania. Naprawdę polecam zwłaszcza że nie spoczywają na laurach i ciągle jest jakiś update :)

Punktów
1
Miasto
Skarżysko-Kamienna
Z warsztatem24 współpracujemy praktycznie od powstania programu. Do tej pory, nie zdażyło nam się na cokolwiek narzekać. Każda kolejna aktualizacja jest sensowna i przemyślana. Jeżeli chodzi o obsługę techniczną, są zawsze pod telefonem, potrafią rozwiązać każdą wątpliwość. Ponadto aktualizacje są elastyczne, istnieje możliwość zasugerowania zmian, które poszerzałyby zakres działania programu, a te są wprowadzane natychmiastowo - nawet w tym samym tygodniu dostępna jest wersja programu z dodaną, zasugerowaną funkcją. Obsługa programu jest niesamowicie intuicyjna, więc aby biegle się nim posługiwać nie trzeba wcale poświęcać wielu godzin. Ilość dostępnych modułów, oraz rodzaje licencji (a także ich ceny) są dopasowane tak, aby sprostać każdemu użytkownikowi w zależności od jego potrzeb. Serdecznie polecamy i zachęcamy do współpracy z zespołem warsztat24.

Punktów
1
Nasza współpraca istnieje od początku "rozruchu" programu. Z powodu braku czasu mieliśmy małą przerwę związaną z pracą przy tym programie i niestety odczuliśmy tego nie przyjemne skutki. Dlatego wczoraj uznaliśmy że warto wrócić do jego prowadzenia, poświecić na to swój czas gdyż ułatwia nam znacznie życie i pozwala m.in klientowi przedstawić jego historię naprawy jaką przeprowadził w naszym serwisie. To co również jest sporą zaletą programu Warsztat24 to poczucie że nie zostajemy z nim sami, wspiera nas zespół pracowników, którzy są na każdy telefon i służą radą. Gorąco polecamy!

nadcar

Nowy
Punktów
1
Program warsztat24 jest rewelacyjny , a pomoc świadczona jest na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam !!!

Punktów
1
Używam tego programu i jestem bardzo zadowolony, po prostu jest konkretny!
Brakuje mi tylko aktywnych przypomnień, by program przypomniał komunikatem o zbliżającym się zadaniu, umówionej naprawie...
Zgodnie z własnymi ustawieniami przypomnienia.
Polecam Wszystkim Warsztat24.

Punktów
1
Miasto
Wolbrom
Witam
Używamy ten program co prawda brakuje mi kilku funkcji, przydałby się długo oczekiwany magazyn ciągle go niema a już miał być na początku wakacji, cała reszta jest OK obsługa OK program OK, generalnie polecam jest dobry....

Warsztat24.com

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
7
Miasto
Jelenia Góra
www.Warsztat24.com
Używam tego programu i jestem bardzo zadowolony, po prostu jest konkretny!
Brakuje mi tylko aktywnych przypomnień, by program przypomniał komunikatem o zbliżającym się zadaniu, umówionej naprawie...
Zgodnie z własnymi ustawieniami przypomnienia.
Polecam Wszystkim Warsztat24.

Dziękujemy Panie Radosławie za dodanie opinii.
Od wersji 2.50 jest taka możliwość. Dzięki połączeniu kalendarzy warsztatu z kalendarzem Google możecie otrzymywać powiadomienia w forie POP'up i wiadomości e-mail.

Witam
Używamy ten program co prawda brakuje mi kilku funkcji, przydałby się długo oczekiwany magazyn ciągle go niema a już miał być na początku wakacji, cała reszta jest OK obsługa OK program OK, generalnie polecam jest dobry....

Na maila otrzymał Pan link do wersji "Alfa" magazynu.

caj2014

Nowy
Punktów
1
Miasto
Wrocław
Super program,
Świetny kontakt z administratorem,
Wszelkie pomysły naszego warsztatu bez problemu wprowadzają w życie.
Gorąco polecamy.

Punktów
1
Miasto
Warszawa
Sprawdza się bardzo dobrze , super kontakt z administratorem.Proszę tylko aby wprowdzić mozliwość wprowadzania do serwisu Skutera lub Motocykla . No i fajnie byłoby gdyby z wyszukiwarki klienta pokazywał się klient od razu domyślnie z ostatnio przyjętym do serwisu pojazdem - tzn z danymi tego pojazdu a nie tylko z danymi klienta .Rozumiem ,ze klienci maja czasami kilka pojazdów ale domyślnie ułatwiłoby ukazywanie się ostatnio przyjętego pojazdu .

POLECAMY program

Warsztat24.com

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
7
Miasto
Jelenia Góra
www.Warsztat24.com
Sprawdza się bardzo dobrze , super kontakt z administratorem.Proszę tylko aby wprowdzić mozliwość wprowadzania do serwisu Skutera lub Motocykla . No i fajnie byłoby gdyby z wyszukiwarki klienta pokazywał się klient od razu domyślnie z ostatnio przyjętym do serwisu pojazdem - tzn z danymi tego pojazdu a nie tylko z danymi klienta .Rozumiem ,ze klienci maja czasami kilka pojazdów ale domyślnie ułatwiłoby ukazywanie się ostatnio przyjętego pojazdu .

POLECAMY program
Dodaliśmy do kalendarza zadań

toyoda

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich
zakupiłem program i jestem bardzo zadowolony z jego funkcjonalności, jest prosty, czytelny, przydatny. Pracując wcześniej w ASO brakowało mi po otwarciu swojej firmy programu w którym miałbym wszystko jak na dłoni.
Dzięki koledze znalazł się :) polecam!!!!!!!!

Paweł18

Początkujący
Punktów
1
Witam ponownie jestem użytkownikiem programu Warsztat24 program jest prosty i nie zbędny do prowadzenia warsztatu samochodowego takiego programu szukałem dość długo testowałem różne płatne i darmowe do puki nie znalazłem w internecie Warsztat24 Panowie dbają o swój produkt jest cały czas rozszerzany i zawsze kiedy potrzebujesz pomocy to ją otrzymujesz bez problemu bardzo polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punktów
0
Program dość czytelny, choć nie idealny ale takich nie ma, ważne, że chłopaki cały czas pracują nad wdrażaniem nowych funkcjonalności-wszelkie updaty za free!!!Tak trzymać!Polecam do warsztatu.

Do góry Bottom