• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opinie wahacze mastersport warto?

konrad3005

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Zyrardow
Witam chce zakupić wahacze mastersport do BMW e87, warto? Szukam wahaczy ze średniej Polki ponieważ na lamfordera mnie nie stać w tym momencie. Pozdrawiam

fructon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
695
Miasto
Kraków
www.czesciserwismroz.pl
Kupiłem takie jak jeszcze miałem passata wszyscy twierdzili że to szajs ,passek zrobił na nich 45 000 km i nic mu nie dolegało może przyczyną było to że pochodziły z dobrego zródła a nie z allegro.

autospec

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Master Sport to typowy średni chińczyk można zaryzykować i założyć

MotoFan

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Rzeszów
naprawimyauto.com.pl
Zanjmoy w A4 B5 na MS trochę kilometrów natłukł, chociaż końcówki drążków poleciały.
Można powiedzieć, że średnia półka wśród tych najtańszych.

krzysztof33

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Mogę dobre słowo napisać o częściach jakie projektuje i produkuje. Części, a zwłaszcza mam tutaj na myśli wahacze są w moim uznaniu dużo lepsze niż to co cała reszta firm oferuje. Moim zdaniem lepiej nawet dać trochę więcej za ich komplet, ale mieć dopasowane i solidne zawieszenie, niż kupić coś tańszego, żeby po 20-30 tyś km wymieniać na kolejny komplet i znowu płacić.

Punktów
0
Witam chce zakupić wahacze mastersport do BMW e87, warto? Szukam wahaczy ze średniej Polki ponieważ na lamfordera mnie nie stać w tym momencie. Pozdrawiam
Wahacze master sportu sa bardzo dobrej jakosci. Gumy, sworznie jest jakosci porownywalnej z oryginalnymi produkowanymi w fabryce np lemforder poza tym master sport to nie jest chinczyk tylko porzadna niemiecka firma

Dale

Gaduła
Punktów
11
Wahacze master sportu sa bardzo dobrej jakosci. Gumy, sworznie jest jakosci porownywalnej z oryginalnymi produkowanymi w fabryce np lemforder poza tym master sport to nie jest chinczyk tylko porzadna niemiecka firma
Porządne niemieckie firmy potrafią zrobić porządny marketing szeptany. Niestety wasza reklama jest taka jak produkt...

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
430
Miasto
Świdnica
Obrzydza mnie taki tandetny rodzaj marketingu jaki uprawia dwoch gości tutaj. Krzysztofgora i Krzysztof033. Pierwszy ma 7 postów i w kazdym reklama tej badziewnej firmy, drugi trafił tu zapewne przypadkiem i akurat na wątek o master sport. Czy mozna banować takich pajaców ?

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
I przypadkiem 2 krzysztofow jeden post pod drugim polecajacych te markę....
No ze mną 3 Krzyskow ale ja jednak powstrzymam się od reklamy :vomit::vomit:

BigKlaudek

Uczestnik
Punktów
4
Poszperałem trochę w internetach o master sporcie i powiem panu, panie krzysztof33/marek.suder/marcin33, zależy na jakim forum jest, chociaż mógł pan przecinki zamienić :D
Poza tym już ktoś na innym forum ich nakrył na tak bezczelnej reklamie.
Zachęcam do lektury przy kawusi i ciasteczku, ewentualnie jak na dżentelmena przypadło po 12 przy szklance czegoś mocniejszego :)
Nie ładnie nie ładnie

Gieniu

Początkujący
Punktów
0
Jeszcze pominąłeś krzysztofgora ;) może mi ktoś powiedzieć jakim cudem jeszcze master sport funkcjonuje wywijając takie akcje?

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Funkcjonuje właśnie w taki sposób... Szybka rejestracja kilku kont i od razu reklama na forum i kilku naciagnie na swoje gówno... Ale zastanawiam się jakim idiotom trzeba być żeby tak na chama reklamować towar z nowego konta z jednym postem , albo za jakich debili mają nas że to lykniemy... Forum mechanika, dla mechaników... Niech ucieka i dalej reklamuje na forach właścicieli konkretnych aut gdzie znajdzie się jeleń

Jelonek42

Początkujący
Punktów
0
a ostatnio zerkałem bo miałem nawet kupić część i była po taniości, tak tania jak ich marketing

Do góry Bottom