• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Płukanie silnika

dario_auto

Początkujący
Punktów
0
hmm, imbecyl. do tej pory każdy mówił na mnie idiota. dziękuję za awans.
a może znasz jeszcze jakieś fajne słowa?
Jak każdy tak mowił to coś w tym musi być. Naprawdę nie masz sie czym chwalić HAHAHAHA

Co to za czasy nastały, że ludzie chwalą się, że są idiotami. Kiedyś ludzie się wstydzili a ten sie szczyci, no po prostu MAGIA. Swiat oszalał

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Jak każdy tak mowił to coś w tym musi być. Naprawdę nie masz sie czym chwalić HAHAHAHA

Co to za czasy nastały, że ludzie chwalą się, że są idiotami. Kiedyś ludzie się wstydzili a ten sie szczyci, no po prostu MAGIA. Swiat oszalał

widzisz jaki jesteś błyskotliwy! aż dziw, że nie należysz do mensy. a może należysz?? chylę czoła.
wiesz, ja miałem ciężkie dzieciństwo. betonowe zabawki, śrubę dziesiątkę zamiast smoczka, wodogłowie i tym podobne ciekawe przygody.

Jesteś tu nowy i nie zauważyłeś że mamy duże poczucie humoru.

Stasiu, podobno hiper inteligencja, nie idzie w parze z poczuciem humoru.

dario_auto

Początkujący
Punktów
0
Jesteś tu nowy i nie zauważyłeś że mamy duże poczucie humoru.
No może i jestem tu nowy, ale udzielałem się kiedyś na dwóch forach motoryzacyjnych, więc wiem z czym to się je.

I nie wiem czy to moda tego forum czy przypadek, ale każdy tutaj doszukuje się jakiegoś spisku, niczym wierzenia w UFO.

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Gdybyś Pan miał argumenty to byś sie do tego odniósł i sobie przeliczył ile samochodów musi jeździć na tym oleju i ilu mechaników musi to zalewać skoro tyle tego oleju wpompowali. A skoro tylu odbiorców to ktoś z pewnością musi z tego oleju korzystać i ktoś musi mieć jakąś opinie na ten temat.

Ale tak jak pisałem, nie masz Pan argumentów, tylko łapiesz za słówka i próbujesz zgrywać eksperta.

Żegnam i nie zamierzam dalej wdawać sie z Panem w dyskusje.

Ok, widziałem, że coś przyszło ale moja coś znowu chce, więc pewnie dopiero wieczorem będę miał czas porozmawiać.
Dobra starczy z tą reklamą ,zróbcie mi zdjęcie tego czegoś nowego ,bo widzę że podniecacie się jak małe dzieci ,zajmuje się silnikami od paru ładnych lat ,każdy proces który przeprowadzam w dużych flotach transportowych odbywa się po przez laboratorium ,nie mógłbym inaczej ,zakupię olej i przebadam go pod każdym względem i udowodnię wam przez to ,że próbujecie na siłę wciskać ludziom swoje racje jeżeli wam udowodnię ,swoją długoletnią praktyką i wiedzą na podstawie badań na tym oleju obciąże was panowie kosztami tej procedury czy zgodzą się panowie na takie rozwiązanie .
Wystawie atest tu na forum do wglądu dla wszystkich do wglądu czyja to podróbka.

PS i proszę nie obrażać kolegi toomii jak innych użytkowników tematu bo nie zauważyłem z ich strony naruszeń tego typu w związku z tym tematem .

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Dobra starczy z tą reklamą ,zróbcie mi zdjęcie tego czegoś nowego ,bo widzę że podniecacie się jak małe dzieci ,zajmuje się silnikami od paru ładnych lat ,każdy proces który przeprowadzam w dużych flotach transportowych odbywa się po przez laboratorium ,nie mógłbym inaczej ,zakupię olej i przebadam go pod każdym względem i udowodnię wam przez to ,że próbujecie na siłę wciskać ludziom swoje racje jeżeli wam udowodnię ,swoją długoletnią praktyką i wiedzą na podstawie badań na tym oleju obciąże was panowie kosztami tej procedury czy zgodzą się panowie na takie rozwiązanie .
Wystawie atest tu na forum do wglądu dla wszystkich do wglądu czyja to podróbka.

PS i proszę nie obrażać kolegi toomii jak innych użytkowników tematu bo nie zauważyłem z ich strony naruszeń tego typu w związku z tym tematem .
Kolejny nawiedzony? Kto tutaj komuś próbuje coś wciskać?!!! Jestem JEDYNY na tym forum, który leje te olej. Rozumiesz??? JEDYNY. I leje go bo jest dla mnie najlepszym olejem jaki ostatnio testowałem. Ale nigdzie nawet słowem nie napisałem, że polecam go innym. Napisałem tylko, że DLA MNIE jest dobry, rozumiecie? DLA MNIE!!!

I jeszcze jedno, dlaczego zakładasz, że udowdonisz, że olej jest do niczego? Już nie jesteś obiektywny bo na starcie zakładasz, że olej jest zły. Gdybyś był profesionalistą to napisałbyś, że: "ok, nie znam więc wypowiem się jak go zbadam" A Ty juz od razu swoje mądrości. Jesteście po prostu kliką tego forum i będziecie się lizać wzajemnie po jajach. I tyle w temacie.

A co do testów, proszę bardzo dzwoncie do producenta i bierzcie olej na próbę. Bo nie rozumiem dlaczego ja mam w tym uczestniczyć? Bo go uzywam? To tak jakbyś napisał do kogoś kto kupuje nutelle że każesz mu płacić za badanie jej dlatego, że on ją spozywa i chwali bo mu smakuje. No smiech na sali te forum. Naprawdę żenada roku co tutaj robicie.

Zresztą proszę bardzo, mój syn jest chemikiem z wykształcenia i również wysyłał ten olej do jakichś swoich znajomych co badali mu ten olej. Ale po co ja mam to pisać komuś kto nawet nie rozumie, że ja tego oleju nikomu nie wciskam tylko wyrażam swoją opinie.

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Nie zakładam proszę pana że ten olej jest zły poprostu nie leje byle czego bez sprawdzenia nie mógłbym sobie na to pozwolić ,chodzi mi że olej jak każdy inny tylko marką pan nie chcę się pochwalić i proszę się nie denerwować to forum mechaników nie agencja reklamowa .pozdrawiam

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Ja nie chce się pochwalić? PMO- tak nazywa się ta marka. Te forum jest naprawdę nawiedzone chyba. Kiedys napisałem, że zalewam ten olej a tutaj już inspektorzy naskoczli na mnie, że ja robie reklamę tego. Jak ktoś poleca Motula czy Valvo to tez po części robi reklamę ale nikt nie podnosi rabanu z tego powodu. Po prostu leje ten olej i to jest mój wybór, nikt wam tego do samochodów nie zalewa na siłę. Wiec nie wiem gdzie tu problem. Chyba mam prawo na forum napisać co leję, nie?

Do góry Bottom