toomii76
toomi
Ale skoro jest się imbecylem i ma się problemy z czytaniem to już nic nie poradzę.
hmm, imbecyl. do tej pory każdy mówił na mnie idiota. dziękuję za awans.
a może znasz jeszcze jakieś fajne słowa?
Ale skoro jest się imbecylem i ma się problemy z czytaniem to już nic nie poradzę.
Jak każdy tak mowił to coś w tym musi być. Naprawdę nie masz sie czym chwalić HAHAHAHAhmm, imbecyl. do tej pory każdy mówił na mnie idiota. dziękuję za awans.
a może znasz jeszcze jakieś fajne słowa?
Jak każdy tak mowił to coś w tym musi być. Naprawdę nie masz sie czym chwalić HAHAHAHA
Co to za czasy nastały, że ludzie chwalą się, że są idiotami. Kiedyś ludzie się wstydzili a ten sie szczyci, no po prostu MAGIA. Swiat oszalał
Jesteś tu nowy i nie zauważyłeś że mamy duże poczucie humoru.
jakiż to sposób, karwa twoja maćJa zastosuje przepis z youtuba do plukania

No może i jestem tu nowy, ale udzielałem się kiedyś na dwóch forach motoryzacyjnych, więc wiem z czym to się je.Jesteś tu nowy i nie zauważyłeś że mamy duże poczucie humoru.
Dobra starczy z tą reklamą ,zróbcie mi zdjęcie tego czegoś nowego ,bo widzę że podniecacie się jak małe dzieci ,zajmuje się silnikami od paru ładnych lat ,każdy proces który przeprowadzam w dużych flotach transportowych odbywa się po przez laboratorium ,nie mógłbym inaczej ,zakupię olej i przebadam go pod każdym względem i udowodnię wam przez to ,że próbujecie na siłę wciskać ludziom swoje racje jeżeli wam udowodnię ,swoją długoletnią praktyką i wiedzą na podstawie badań na tym oleju obciąże was panowie kosztami tej procedury czy zgodzą się panowie na takie rozwiązanie .Gdybyś Pan miał argumenty to byś sie do tego odniósł i sobie przeliczył ile samochodów musi jeździć na tym oleju i ilu mechaników musi to zalewać skoro tyle tego oleju wpompowali. A skoro tylu odbiorców to ktoś z pewnością musi z tego oleju korzystać i ktoś musi mieć jakąś opinie na ten temat.
Ale tak jak pisałem, nie masz Pan argumentów, tylko łapiesz za słówka i próbujesz zgrywać eksperta.
Żegnam i nie zamierzam dalej wdawać sie z Panem w dyskusje.
Ok, widziałem, że coś przyszło ale moja coś znowu chce, więc pewnie dopiero wieczorem będę miał czas porozmawiać.
Kolejny nawiedzony? Kto tutaj komuś próbuje coś wciskać?!!! Jestem JEDYNY na tym forum, który leje te olej. Rozumiesz??? JEDYNY. I leje go bo jest dla mnie najlepszym olejem jaki ostatnio testowałem. Ale nigdzie nawet słowem nie napisałem, że polecam go innym. Napisałem tylko, że DLA MNIE jest dobry, rozumiecie? DLA MNIE!!!Dobra starczy z tą reklamą ,zróbcie mi zdjęcie tego czegoś nowego ,bo widzę że podniecacie się jak małe dzieci ,zajmuje się silnikami od paru ładnych lat ,każdy proces który przeprowadzam w dużych flotach transportowych odbywa się po przez laboratorium ,nie mógłbym inaczej ,zakupię olej i przebadam go pod każdym względem i udowodnię wam przez to ,że próbujecie na siłę wciskać ludziom swoje racje jeżeli wam udowodnię ,swoją długoletnią praktyką i wiedzą na podstawie badań na tym oleju obciąże was panowie kosztami tej procedury czy zgodzą się panowie na takie rozwiązanie .
Wystawie atest tu na forum do wglądu dla wszystkich do wglądu czyja to podróbka.
PS i proszę nie obrażać kolegi toomii jak innych użytkowników tematu bo nie zauważyłem z ich strony naruszeń tego typu w związku z tym tematem .