Andrzej.66
Początkujący
- Punktów
- 0
tykanie pod maska, niesposób zlokalizowac, a ma to wplyw i zakluca mase ( -) na przekaznik paliwa a to nie pozwala uruchomic silnika
ooo, to jest nowa na forumJuż wyjmuje szklana kule...

Wygrzebałem ze starych zapasówooo, to jest nowa na forum
stara się dawno temu pobiła i nikt na forum nie chciał inwestować w nowy sprzęt do wróżenia![]()

właśnie nie znalazłem kompa od Gazu gdzie go ukrył Bo może i masa przechodzi przez urządzenie gazu i pryka coś jest nie do znalezienia tyka jak zegarek w nocy na ścianie. a stoi w garażuPewnie sterownik nie podaje masy na przekaźnik a jest stały plus po zaplonie. Instalacja lpg chyba krzaczy ci. Co to za gaz?
Dziękuję bezpieczniki sprawdzone bo chciałem tez po nich się zorientować co tika pod maska ale jak by był poza bezpiecznikami A kod silnika to może to: Typ 3BG B.J. 2000Przekaznik od pompy podaje tez zasilanie przez bezp f34 15A na wtryski i f29 20A na np sonde lambda przeplywke no i na pompę. Jaki kod silnika dokładnie?
A gdzie znajdę kod silnika ?Przekaznik od pompy podaje tez zasilanie przez bezp f34 15A na wtryski i f29 20A na np sonde lambda przeplywke no i na pompę. Jaki kod silnika dokładnie?
Sprawa powinna być raczej prosta z tym co tyka bo jak nie tyka to normalnie się załącza w każdym passacie chyba przeciez ten nie jest inny Więc co to się załącza pod maska w trakcie przekręcenia kluczyka. Tyle że jak komuś silnik pracuje zapala normalnie nikt nie zwraca na to uwagi . Co to się załącza normalnie. ?A gdzie znajdę kod silnika ?