Postaw sobie warsztat i sprzedawaj części z allegro bez marży i wymieniaj olej za 40zl. Myślę, że max pół roku i będziesz się ładnie uśmiechał do pani na posredniaku.Niezła przebitka. Nie dziwię się gdy jest reklama przed warsztatem - wymiana oleju gratis.
Może jestem laikiem w kwestii mechaniki pojazdowej i utrzymaniu warsztatu ale pełno jest warsztatów samoobsługowych np takich
stary pewnie ze mozna tylko pamietaj o momentach z jakim dokrecasz śrubki
zapewne tej wiedzy tam nie dostanieszi na tablicach nie ma wywieszonych
![]()
Dlatego wszedłem na to forum jeśli ktoś che dorobić i zna się na rzeczy chętnie wynajmę warsztat i zapłacę uczciwą cenę za robociznę bez pośredników

Chyba mnie nie zrozumiałeś. Chodzi o to, że jak jest 120% marży na oleju to wskazanym by było samą usługę wykonać "gratis".ostaw sobie warsztat i sprzedawaj części z allegro bez marży i wymieniaj olej za 40zl.
Części zakupione marki MasterSport
Suma to 158 PLN za tarcze klocki stabilizatory drążki
Przed zakupem sprawdziłem właśnie tego producenta opinie o częściach w internecie tak trafiłem na wasze forum
https://forum-mechanika.pl/threads/opinie-wahacze-mastersport-warto.26401/
Tak może zrobić i nic w tym zdrożnego. Allegro to platforma handlowa a nie wytwórnia szajsu.Chcesz to zamów na allegro...
I jak się okazało, jednak nie wszystkie drogi prowadzą do RzymuPrzed zakupem sprawdziłem właśnie tego producenta opinie o częściach w internecie tak trafiłem na wasze forum

Potwierdzam, części do popularnych samochodów francuskich są bardzo tanie, i większość czynności obsługowo naprawczych z mechaniki prosta - droga usługa jest jak się trafi na mechanika z za wysokiej półki.jest to model który ma bardzo tanie części
dużo tanich dobrych zamienników a mimo to chcą mnie kasować jak za auto premium
kolego widze ze nie masz tu zbytnio zrozumieniaNie po to kupiłem na szybko peug 206 żeby płacić krocie na częściach jest to model który ma bardzo tanie części
dużo tanich dobrych zamienników a mimo to chcą mnie kasować jak za auto premium
trzeba było zakupic bmw F 20 zapewne las rąk by sie odezwał aby ci pomagać