Cześć, bratu spodobał się taki pug w kombi. Będe mu szukał takiego auta, tylko nie wiem jak tam z silnikami w tym, jak był u nas taki w robocie na warsztacie to co najwyżej do roboty coś w tym pięknym zawieszeniu ale przeważnie sworznie łożyskowane do roboty były, przy silnikach to ogólnie eksploatacja typu oleje itd.
Silnikowo oczywiście benzyna sama lub z lpg (żadnego diesla) ale to nie ma znaczenia to będzie zależało od stanu auta.
Jako że tłukę się oplami to nie wiem jak tam z silnikami w tym 407, interesuje nas coś 1.8/2.0, po internecie krążą pozytywne opinie bardziej o silniku 2.0 że jest prostszy i ma lepszy osprzęt.
Może ktoś posiada takiego puga lub go serwisuje i może powiedzieć jak wygląda sytuacja z tym autem.
Będe wdzięczny za opinie z jakim dokładnie motorem szukać.
Pozdrawiam
Marcin
Silnikowo oczywiście benzyna sama lub z lpg (żadnego diesla) ale to nie ma znaczenia to będzie zależało od stanu auta.
Jako że tłukę się oplami to nie wiem jak tam z silnikami w tym 407, interesuje nas coś 1.8/2.0, po internecie krążą pozytywne opinie bardziej o silniku 2.0 że jest prostszy i ma lepszy osprzęt.
Może ktoś posiada takiego puga lub go serwisuje i może powiedzieć jak wygląda sytuacja z tym autem.
Będe wdzięczny za opinie z jakim dokładnie motorem szukać.
Pozdrawiam
Marcin