Krzysiu pisał do mnie na privie, że koleś jeszcze podobno to rozkminia.Myślicie że nadal nad tym siedzi od zeszłego roku?
Wygląda na to, że problem z błędami ABS, ESP i ciśnienia w oponach może być związany z brakiem komunikacji między modułem ABS/ESP a innymi systemami w pojeździe. Błąd U1213 wskazuje na brak komunikacji CAN z modułem ABS lub ESP.Witam mam problem z samochodem peugeot 208 otóz wymieniane zostało łożysko koła prawego po wymianie wyskakuje bład ABS,ESP i ciśnienia w oponach.Początkowo myslalałem iż podczas wymiany łozyska uszkodzony został czujnik ABS zakupiłem nowy jednak po montażu wyskakuje to samo.Łożysko wprasowane w dobrą stronę posiada prązki magnetyczne.Wie ktoś z państwa może w czym może być problem? Aktualnie po podlączeniu do komputera ukazuje się następujący błąd: U1213 CAN Brak komunikacji z ECU ABS LUB ESP.Bardzo dziękuje za pomoc.Pozdrawiam.
Ten to jest z prywatnej szuflady Miśka, już po wszystkich szlifach.Ty tylko piszesz teksty jak bot? Czy jestes botem?