Bez przesady.
Za tą kwotę może sobie przebierać w ofertach a jest ich niemało. Ba, i za 8tys są ogłoszenia wersji "H" (pomijam tutaj kwestię stanu technicznego).
Niemniej jednak uważam, że wersja G to dobry (i tani) wybór na pierwsze auto. Szczególnie w wersji 5 drzwiowej. Do tego za założoną kwotę
będzie miał auto z "kompletnym" wyposażeniem. Naprawy również nie są drogie. Części - też nie ma tragedii.
Polecam (nie pierwszy raz) wersję benzynową 1.6 8V. Demonem prędkości nie jest, ale jest trwała.
Zgadzam się chociaż z mniejszymi nie miałem doświadczenia (z punktu widzenia użytkownika), natomiast jeśli chodzi o większe jednostki np. 2.0 turbo (1.8 wydaje mi się, że też) to trzeba uważać na nadmierną konsumpcję oleju. Mimo tego Z20LET - fajny silnik - mocny i dynamiczny (pod warunkiem, że sprawny). Diesla natomiast nie polecam.co do astry g masz rację ale tylko silniki od 1.6 w górę te mniejsze na łańcuchach rozrządu według mnie nie są dobrymi i mało awaryjnymi silnikami
Za tą cenę to jeżeli chodzi a astrę G to znajdzie Bertone...Bez przesady.
Za tą kwotę może sobie przebierać w ofertach a jest ich niemało. Ba, i za 8tys są ogłoszenia wersji "H" (pomijam tutaj kwestię stanu technicznego).
Niemniej jednak uważam, że wersja G to dobry (i tani) wybór na pierwsze auto. Szczególnie w wersji 5 drzwiowej. Do tego za założoną kwotę
będzie miał auto z "kompletnym" wyposażeniem. Naprawy również nie są drogie. Części - też nie ma tragedii.
Polecam (nie pierwszy raz) wersję benzynową 1.6 8V. Demonem prędkości nie jest, ale jest trwała.
Na dzień dobry doliczyć wymianę rozrządu z KZFR... i może polataćZa taką kwotę Megane II w benzie. Dobrze wyposażona bryka, bez grama korozji. Komfort jazdy bez porównania do niemieckich ,,taczek"
Opel pali oleju niewiele mniej niż benzyny, VW to samo![]()
Znajdź bez korozji , mechanika ok.A Corolla 1.4/1.6 2005r?

Vicia ma na sprzedaż Volvo V40...Pisał cóś, że za trzy koła puści.
Po remoncie całej dupy od spodu to co najmniej bym musial 5 koła krzyczec..jak by nie patrzyl prawie youngtimer

pozdrawiam