• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pilot centralnego zamka Cordoba I FL 2002

mat0920

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam,

Mam problem z pilotem centralnego zamka.Otóż gdy kupilem cordobe okazało się ze nie działa pilot więc postanowiłem wymienić baterie. Niestety nic to nie dało.Dodam ze jak naciskam na przyciski na pilocie to pilot reaguje mignieciami, natomiast gdy wejdę do auta i nacisne przycisk zamykania na drzwiach to na pilocie nic nie miga.Nie wiem czy jest to normalny objaw ale pomyslalem ze wypada wspomnieć. Proszę o pomoc

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Klucz sie posypal, poszukaj u siebie w miescie kogos kto dorabia klucze i naprawia, moze tanim kosztem sie uda, ale z reguly sie nie udaje i pozostaje tylko wymiana

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
w serwisie bez problemu ci dobiorą po numerze vin a jak chcesz używke dopisać to trzeba kombinować z paroma kluczami aż któryś zagada

mat0920

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
W Twojej instrukcji brakuje trochę jasności dla takich laikow jak ja:) Po naciśnięciu przycisku zamykania nie puszczałem go tylko w międzyczasie nacisnąłem 3 razy na otwieranie i po puszczeniu przycisków pilot sam zamknął wszystkie drzwi.

Reszte kroków robiłem jak w instrukcji

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
W Twojej instrukcji brakuje trochę jasności dla takich laikow jak ja:) Po naciśnięciu przycisku zamykania nie puszczałem go tylko w międzyczasie nacisnąłem 3 razy na otwieranie i po puszczeniu przycisków pilot sam zamknął wszystkie drzwi.

Reszte kroków robiłem jak w instrukcji
Musisz czytac ze zrozumieniem bo w instrukcji ktora kolega ci przeslal dokladnie pisze tak jak ty zrobiles :)

Do góry Bottom