pawcar
SuperMechanior
Inaczej ich nie sprawdzę, Sami wiecie jak ludzie maja ciężko z elektronikami dobrymi, to jak z mechanikiem kolejki na 3 miechy i cena kosmos, dodatkowo w uk nikogo nie ma, same ciapaki co to sie YT naoglądały i są już mega elektronikami z lutownicą z Amazona. W Polsce nie lepiej, terminy na za rok bo tak i już,,, albo ludzie dziwnej treści. Specyficzni ludzie.
W tym wszystkim mnie ratuje to, że sam zamki otwietram i potrafie je zdekodować, więc to tylko parę groszy się za docięcie płaci...
Dobra koniec biadolenia, jutro już będę widział co i jak to dam znać
Choć znając życie "będziemy" walczyć dalej bo takie świecenie lamp bez włożenia kluczyka do stacyjki i wszystkie kontrolki na desce to nie raczej kwestia kodowania tylko na moje zwarcia w bsi...
Pełen nadziei Pozdrawiam
W tym wszystkim mnie ratuje to, że sam zamki otwietram i potrafie je zdekodować, więc to tylko parę groszy się za docięcie płaci...
Dobra koniec biadolenia, jutro już będę widział co i jak to dam znać
Choć znając życie "będziemy" walczyć dalej bo takie świecenie lamp bez włożenia kluczyka do stacyjki i wszystkie kontrolki na desce to nie raczej kwestia kodowania tylko na moje zwarcia w bsi...Pełen nadziei Pozdrawiam