motocykle_123
SuperMechanior
- Punktów
- 8
Witam. Chciałem się zapytać jaka pasta będzie najlepsza do polerowania reflektorów> Co mi jeszcze będzie potrzebne> czy wystarczy mi jedna gąbka polerska na polerkę?

Patrzylem na ten link ale powiem ci ze ceny sa takie same jak w polsce, jak sobie doliczysz jeszcze koszt transportu 100 usd to nawet wyjdzie drozej. Dodatkowo dostalem pare gratisów i w razie reklamacji to jedziesz 20 km a nie wysylasz i nie wiesz kiedy wruci a klijent nie bedzie czekal, wiec nawet jesli jest troche taniej to znów są inne minusy.na Ebay maja rozne cuda i z tego co widac calkiem tanio
http://www.ebay.com/bhp/3m-headlight-restoration
Papier 800-1000 na to klar. Najlepszy efekt i najtrwalszy.
Kolego to trzeba owszem potraktować klarem , ale najpierw po szlifie trzeba położyć środek na przyczepność do plastiku i do klaru środek do uelastycznienia farb i lakierów przy powłokachPapier 800-1000 na to klar. Najlepszy efekt i najtrwalszy.
Dokładnie, nieźle wycenili ten zestaw.Ciekaw jestem jak bardzo spektakularny był efekt hehW zyciu nie dałbym 1,600 złociszy na polerkę reflektorów !!!!! 2 lata temu zapłaciłem za niemalże całą linię 3M do polerki - 1200 zł
Polerowanie to metoda przynosząca krótkotrwały efekt , nakład pracy i kosztów jest przy lakierowaniu lakierem bezbarwnym praktycznie taki sam a efekt nieporównywalny .Dokładnie, nieźle wycenili ten zestaw.Ciekaw jestem jak bardzo spektakularny był efekt heh