• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Polo 9N klimatyzacja.

Sto22

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Włocławek
nie znasz sie cieniasie, Sto22 wie swoje i chooy.
Kolego XMARIO ty do każdego z takimi docinkami? Mówię jak jest (chłodziła)a ty swoje. Zarembiste forum. Dużo tu takich do dosrywania oprócz ciebie kolego?Jestem na forum Tourana 7 lat i jeszcze żaden z moderatorów czy tez użytkowników tak się nie zachowuje bo dostaje ostrzeżenie a tu można.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Jestem na forum Tourana 7 lat i jeszcze żaden z moderatorów czy tez użytkowników tak się nie zachowuje bo dostaje ostrzeżenie a tu można.
to jest forum renegatów z różnych forów. każdy z nas jest po wyroku. Iks po największym. ponoć kiedyś gdzieś na elektrodzie, w pewnym dawno zapomnianym temacie, napisał admin dupa.

Sto22

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Włocławek
Mówiąc zrobię sam chodziło mi o wymianę czy też podmianę choćby sterownika wiatru(pisałem wyżej) co do reszty masz rację bez wiedzy i sprzętu można tylko popsuć w moim przypadku nic nie popsułem ale i tez nie zdążyłem oddać do naprawy bo jechać do pracy trzeba a że było 25st stała w korku i pizgło. Teraz wiem że wiatr musi być. Nie trzeba nic dodawać.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
no to jeszcze raz, skup się.

sam to se możesz wymienić wahacz albo resor.
specjalista od klimy jak se podłączy swoje magiczne urządzenia, to raz/dwa w pół albo w dwie godziny rozkmini dlaczego ten wiatrak sie nie kręci wtedy kiedy powinien, wtedy kiedy powinien, wtedy kiedy powinien, wtedy kiedy powinien się kręcić.

Ostatnia edycja:

N.O.R.

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
35
Miasto
Suwałki
dla tego napisałem że na ciśnieniach by było już widac że wzrosło a wiatrak nie włączył sie by było wiadomo, żadna filozofia, nie pamietam jaka sprężarka siedzi tam ale jak ma zawór to przez niego nadmiar ciśnienia ubyło i nie ma większej biedy.

Sto22

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Włocławek
dla tego napisałem że na ciśnieniach by było już widac że wzrosło a wiatrak nie włączył sie by było wiadomo, żadna filozofia, nie pamietam jaka sprężarka siedzi tam ale jak ma zawór to przez niego nadmiar ciśnienia ubyło i nie ma większej biedy.
Musi coś w tym być że ubyło przez ten zawór bo czynnik uzupełniony a nieszczelności nie ma.

Do góry Bottom