• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Poziom płynu chłodniczego podnosi sie.

NinjaBlade84

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rotterdam
Witam czy poziom płynu chłodniczego może się podnosić przy nagrzanym silniku , otwartym korku i dodawaniu w tym czasie gazu ?2.0 kompressor w203.

NinjaBlade84

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rotterdam
Nie poparzyłeś się ?Kto takie rzeczy robi na gorącym silniku?Co chcesz sprawdzić?
Wiem ze nie powinienem ale ostatnie auto tj Leona mk1 kupiłem z uszkodzona uszczelka i otwiejąc korek można było zauważyć bąbelki gazu w zbiorniku .Wiec teraz chciałem sprawdzić czy i teraz bubla nie kupuje .Na przyszłość zapamiętam żeby nie robić tego na gorącym silniku. Dziękuję miłego werkendu

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Takie mam czasem przemyślenia- czy ludzie zadający pytania w tym wątku to chodzili czasem do jakiejkolwiek szkoły ? Bo zadają pytania z pogranicza fizyki z podstawówki...:meh:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
.

Załączniki

• Pobil-kangura-zeby-uratowac-swojego-psa.-Ten-krotki-film-stal-sie-hitem-Internetu_article.jpg
    Pobil-kangura-zeby-uratowac-swojego-psa.-Ten-krotki-film-stal-sie-hitem-Internetu_article.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 13

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Takie mam czasem przemyślenia- czy ludzie zadający pytania w tym wątku to chodzili czasem do jakiejkolwiek szkoły ? Bo zadają pytania z pogranicza fizyki z podstawówki...:meh:
Hehehe W tym temacie podobnie jak w dowcipie o hipochondryku:
Pacjent: Panie doktorze żona mnie zdradza a mi rogi nie rosną...
Lekarz: ale to tylko takie powiedzenie z tymi rogami ...
Pacjent: Ufff a ja już myślałem, że mam niedobory wapnia...

Do góry Bottom