JarWik sp.z.o.o
Początkujący
Witam wszystkich ..czy mogę ktoś podesłać jakiś cennik usług warsztatu samochodowego. Zawieszenie,układ kierowniczy,hamulce,wymiana sprzęgła wymiana oleju ,wydech,wulkanizacja,geometria ...dzięki wszystkim.
Cześć A czego się trzymać .otwieram nowy warsztat i nie chce przeszkadzać .niektórzy wstydzą się zapytać wujka Google ..... http://www.cennik-uslug.com.pl/
.. ale kurczowo bym się tego cennika nie trzymał![]()
Mieszkam w Grójcu pod Warszawą. .. jestem obcokrajowcę. Jak nie próbowałem nikt nie chce nic powiedziećZorientuj się jakie ceny są w okolicy i trzymaj podobne. Ceny zależą od regionu.
chyba w żadnym aucie nie robiłem wymiany rozrusznika za 50zl, a co dopiero 30. Nie mówię o naprawie tego rozrusznika, bo to też jakiś kosmos. Dalej nie chce mi się tych bzdur czytaćWymiana rozrusznika, wymiana alternatora... Ceny przy których pewnie nie otworzył bym bramychyba w żadnym aucie nie robiłem wymiany rozrusznika za 50zl, a co dopiero 30. Nie mówię o naprawie tego rozrusznika, bo to też jakiś kosmos. Dalej nie chce mi się tych bzdur czytać
![]()

Mieszkam w Grójcu pod Warszawą. .. jestem obcokrajowcę. Jak nie próbowałem nikt nie chce nic powiedzieć

Przyjedzie a klasa na rozrusznik, a on powie 50zl...wtedy będzie bajka przy robocie
Swoją drogą ciekawe jak będą klienci reagować na obcokrajowca
Jak na promocje w biedronce![]()