• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Prośba o cennik.

JarWik sp.z.o.o

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Grójec
Witam wszystkich ..czy mogę ktoś podesłać jakiś cennik usług warsztatu samochodowego. Zawieszenie,układ kierowniczy,hamulce,wymiana sprzęgła wymiana oleju ,wydech,wulkanizacja,geometria ...dzięki wszystkim.

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Tak jak pisze Toomii76 wszystko zależne od okolicy popatrz w wyszukiwarce w swojej okolicy bo jak zapodasz ceny z innego województwa i będą droższe to długo nie pociągniesz.. ja ceny zmieniam cały czas wraz ze zmianą cen w okolicy... musisz być elastyczny

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
951
Wymiana rozrusznika, wymiana alternatora... Ceny przy których pewnie nie otworzył bym bramy :D chyba w żadnym aucie nie robiłem wymiany rozrusznika za 50zl, a co dopiero 30. Nie mówię o naprawie tego rozrusznika, bo to też jakiś kosmos. Dalej nie chce mi się tych bzdur czytać:dead:

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Wymiana rozrusznika, wymiana alternatora... Ceny przy których pewnie nie otworzył bym bramy :D chyba w żadnym aucie nie robiłem wymiany rozrusznika za 50zl, a co dopiero 30. Nie mówię o naprawie tego rozrusznika, bo to też jakiś kosmos. Dalej nie chce mi się tych bzdur czytać:dead:

Skoro gość zaczyna i nie wie od czego zacząć to już ma od czego .. a że niektóre ceny są z dupy to mu życie wyreguluje ;)

Mieszkam w Grójcu pod Warszawą. .. jestem obcokrajowcę. Jak nie próbowałem nikt nie chce nic powiedzieć

a skąd jesteś obcokrajowca ?

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
951
Przyjedzie a klasa na rozrusznik, a on powie 50zl...wtedy będzie bajka przy robocie :D
Swoją drogą ciekawe jak będą klienci reagować na obcokrajowca

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
620
Miasto
Radom
Grojec i okolcie ościenne pełne "Igorków". Na początek pewnie będzię leczenie szrotów zakupionych z funduszu 500 plus. Z czasem się unormuje.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Przyjedzie a klasa na rozrusznik, a on powie 50zl...wtedy będzie bajka przy robocie :D
Swoją drogą ciekawe jak będą klienci reagować na obcokrajowca

też jestem ciekawy w naszych warunkach jak długo przetrwa
Jak na promocje w biedronce ;)

Jak widać cennik nieaktualny
Ceny usług są cenami brutto za robociznę bez materiałów.
Ostatnia aktualizacja: 01.06.2013r.

21golfista21

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Strzelin
Cześć, właśnie będę aktualizował cennik usług. Może ktoś powie jakie ceny są u was? Generalnie chodzi mi o roboczogodzinę w mieście 10-20tys. Najlepiej dolnośląskie. Pozdrawiam

Do góry Bottom