• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z ds150e

Status
Zamknięty.

subarupl

Nowy
Punktów
0
Miasto
koszalin
Witam. Wiem ze temat byl walkowany ale przewaznie problemy byly z rejestracja licencji a ja mam troszki inny problem i dlatego zakladam watek,
Kupilem chinczyka ds150e z ktorym zainstalowalem na swoj komputer delphi oraz wow. Podlaczylem do firmowego transita i okazalo sie ze nie widzi testera a tester swieci sie na czerwono. Stwierdzielem ze problem w windows 7 x64. Kupilem specjalnie laptop lenovo r61 i zainstalowalem nowke xp. sciagnalem obaj programi i zaainstalovalem. Jednak wyglada na to ze programy dalej nie pracuja z urzadzeniem. W menadzerze urzadzen ds150e widnieje sie jako diagnostic device vci oraz widoczne podlaczenie pod com4. Delphi widzi to samo i WOW rownierz. Sa jakies lepsze sterowniki czy ktos mial problem i winaa tkwi w testerze? Moze trzeba podlaczac brzez BT? Dziekuje za kazda pomoc.

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Dziekuj ze nie namieszales w firmowym transicie :D
Kupiles z delphi to nie mieszaj programami a odpal na jednym.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Albo prościej... Może na skróty, pewnie nie nie jeden będzie Mnie tu krytykował... Kup sobie ori i nie będziesz miał problemu...
:D
A jak będzie problem to do przedstawciela, przyjedzie i ogarnie... a jeśli nie totelefon i poprowadzą jak dziecko we mgle jak za rączkę...
Full to jedyne 12K
Ale co to dla Ciebie...
Flota pewnie nie mała do ogarnięcia...:D

Nie jestem za ryżówkami - nie mówię, że są złe... Ale po co szukać sobie problemów i narażać się...?

A Milicja nie śpi... Oj nie nie... :D

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Masz racje w jego przypadku nie bedzie chyba spala :D
Kupil nowke tez XP - teraz pytanie gdzie jak system juz nie wspierany - sorry tylko zainstalowal - jak to mawial Dzierzynski "Dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie" to tu mamy i czlowieka i paragraf :D

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
popieram "veet"-a w całej rozciągłości sam pracuję na legalnej TEXS-ie która nie mało kosztowała i jak biorę 100zł za diagnostykę to wielkie oburzenie bo co tak drogo!!!!!! bo sprzęt i wiedza kosztują!!!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom