Co można zrobic z idiotą tylko go wyśmiać, no i dać kondona by się nie rozmnażał.
Paskudny robalu bez szkoły masz widocznie bardzo dużo czasu aby czytać moje wypowiedzi w rożnych tematach i zakładam ze czytająć ani jednej nie rozumies wiec o czym można z tobą pisac. Takich pajaców co tu po fotach wypisuja i się mądrza jest pełno, poza ich wysokim poziomem debilizmu nic nie wynika.
Pouczając mnie gdzie mam się wyprowadzic strzelasz sobie w kolano bo jak narazie to dzięki mojej pracy i innych normalnych ludzi opłacamy ci dostęp do opieki medycznej i zapomogi socjalnej.
Może i miałeś do czynienia z mechanikami ale niczego się od nich nie nauczyłeś i dlatego jestes dureń.
Nie wiem skad wysnuwasz wniosek że żal mi tego jak inni mają co robic przy furach. Chyba tu akurat opisałeś swój przykład bo utknąłeś na jednym raglu i tak się pierdoli#z z nim 3 miesiąc. Zmien moze zakres robót, zrób korekte lakieru, wypierz tapicerkę to bedzie wymagać mniej intesywnego myślenia.... a fekt bedzie widoczny od razu.
Co mozna zrobic z dupkiem czakiem jak ty ? dac mu w nochala ale penie sie nie uda bo sie chowa za kurtyna netu. odwazny to on jest na necie tylko, jakby wyskoczyl na ulicy ze swoja gadka to by zaraz go zgasili. a tak taki matol wkleja te swoje obrazki i chce byc "aktywny" na forum, mozna nastepna gwiazke dostanie ? czasu mi dostatek, akurat robie w kompie w domciu w ciepelku i nie musze jak ty siedziec w niegrzewanej kanciapie i cekac na klienta zdesperowanego, bo inny to watpie czy da ci fure.
w kolano sobie nie strzelam, i nikomu nie mowie by sie wyprowadzil bo pol zycia sam mieszkam za granica i niejedno uslyszalem. ale jak cwaniaczek jak ty sie chwali wiedza i wyskakuje z zaroweczka i schemacikiem ( pewnie bezpiecznikow ) i wola 200 zl za 3 minuty to bym cie zapakowal do towarowego wagonu i wyslal jak najdalej.
moja opieka medyczna to placi twojej opiece medycznej jak z niej korzystam. co ja cio bede o opiece medycznej, pojecia nie masz tepaku co to jest opieka medyczna bo myslisz ze jak pojdziesz w radomiu do lekarza prywatnie to to jest opieka medyczna.
z mechanikami to mam do czynienia od malego i sie naogladalem, wielu umorusanych wiecej potrafi niz ci w wyprasowanych kombinezonach. ale trzeba byc czlowiekiem wpierw a nie kur..wa co nacina klientow na niby swoja wiedze.na niczym nie utknalem, bo to nie auto klienta, tylko moje robione w weekendy jak cieplo jest, bo akurat lubie grzebac w gratach, dzieki bogu odszedlem z branzy bo by mnie zajeba...ten zawod wiecznie pochylony albo z lapami w gorze.
Temat prosty, majster trudny
majster nie zna sie na kompach, bo zawsze mial starsze fury. a jak robil nowsze to z kompen nie bylo problemu. pytalem wielu mechanikow a co inny to inna opinia. a najlepiej jakby wymienic po kolei wszystko, to w koncu kiedys zapali
Swietny to tdi na starej pompie
tdi super, szczegolnie jak pojda ci wtryski. germani tak sobie wymyslili ze nie da sie regenerowac, ale nie ich brocha tylko polaczkow co sciagaja stare tdi w koncu

, jak chca tanio to niech placa
Niestety fiaty to graty. Ople hople a żaby to szkoda gadac. Audi rządzi hehe
moze i graty, na pewno nie trzymaja wartosci, ale na tym mi nie zalezy, w koncu w Polsce nie mieszkam

. auto kupilem za szybko, jako do roboty by bylo, ale odszedlem z branzy i robie na weekendy nad morze skoczyc mam 35 minut