Już jestem nastawiony psychicznie, fizycznie i finansowo na wojnę z nie uczciwym mechanikiem włącznie z zrzutami jego profilami społecznościowymi.Każda zaliczka wymaga wystawienia faktury zaliczki plus kp jeśli jest płatna gotówką. Żadne tam kwitki z pieczątką.
Dobrze wiesz co a raczej się domyślasz, ja też. Jak jest nastawiony na takie koszta i brnąć dalej niech brnie w swoje przekonania.Ciekawość pierwszy stopień do piekła ale jestem naprawdę ciekawy jaki jest prawdziwy powód tego że samochód tyle stoi. Czy naprawdę czekają na te części, bo tak się interesujesz swoim samochodem że nie wiesz nawet na co czekają.
Chyba sam za bardzo się zapędziłeś i uważasz że ja mam głaskać gościa za to że łaskawie odda mi samochód i silnik w kawałkach po 7 miesiącach bo mechanik to co święta krowa? Na szczęście te czasy mijają. Jeżeli ktoś się nie poczuwa do czyjegoś mienia to zostaje złośliwość w drugą stronę. A jest to nauczka sama dla niego że nie bierze się samochodu i nie wali w chuja. Jak mu warsztat pomierzą, faktury przekopią, czy budynek jest zgodnie z planem postawiony to wtedy taki człowiek przemyśli dwa razy zanim kogoś w chuja będzie robił 7 miesięcy.Wywalczysz rozkręcone auto na lawecie zaliczka w plecy + koszta sądu i prawnika. sądząc po tym co piszesz to sorry ale bez urazy,kawał mendy z cb pewnie jest" zero prób polubownych, jedziesz po auto ewentualnie faktury za to co włożyli, dopłacasz lub zwracają ci jeżeli były mniejsze koszta i po sprawie, ja mam wrażenie, że dałeś zaliczkę 10k czekają na części, trzeba coś domówić ( teraz z częściami jest masakra) " Mają 10 śrubek a potrzeba 12stu do skompletowania silnika a ty chcesz, żeby ci na 10ciu skręcili bo juz za duże koszta wyszły"
Co do twojego nastawienia to raczej z tym psychicznym to za bardzo poleciałeś. Nie lepiej zadzwonić na Psy z lawetą i zabierasz auto? Do tego sądu nie potrzeba, twoja własność jak chcesz w takim stanie auto zabrać to dzwonisz i zabierasz. WTF?
wersja mechanika jest taka że po 7 miesiącach silnik jest w 99 % złożony tylko nagle jednego oringa mu brakuje.A w końcu jaka jest wersja mechanika ? Bo coś nie widzę jej ?
Tak przez telefon mu pokazał, żeby takich spraw polubownie nie umieć załatwić przez 7 mscy to trzeba być naprawdę niedojdą życiową.Byłeś ? Widziałeś ?
Słuchaj jak kupujesz mieszkanie u developera to wchodzisz na budowę co tydzień??? Jak zmawiasz hydraulika do domu to co tydzień jedziesz do hurtowni i pytasz się czy są kolanka? A jak bierzesz elektryka to co tydzień jeżdzisz pytasz czy w hurtowni są gniazdka?Tak przez telefon mu pokazał, żeby takich spraw polubownie nie umieć załatwić przez 7 mscy to trzeba być naprawdę niedojdą życiową.
Audi wstawione 13 kwietnia umówione do majówki 16 kwietnia wpłacona zaliczka i od tamtej pory ściemnianie przedłużanie. Finał tego będzie taki że pojedzie 300 km na lawecie do VAG-EXPERTJaki był pierwotny termin i czy byłeś informowany na bieżąco odnośnie postępów ?