• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z opel astra h 2008

Kamilkubas

Nowy
Punktów
0
Witam popełniłem błąd do gniazda diagnostycznego w złożyłem zły kabel i wszystko wyłączyło się. Sprawdziłem bezpieczniki to znaczy pod maską i bagażniku chyba że jeszcze są gdzieś indziej ale nie wiem . Jak podłącza komputer to siwieci na czerwono to znaczy że nie może się połączyć z samochodem . Co ja mam teraz zrobić proszę o pomoc dziękuję

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Witam popełniłem błąd do gniazda diagnostycznego w złożyłem zły kabel i wszystko wyłączyło się. Sprawdziłem bezpieczniki to znaczy pod maską i bagażniku chyba że jeszcze są gdzieś indziej ale nie wiem . Jak podłącza komputer to siwieci na czerwono to znaczy że nie może się połączyć z samochodem . Co ja mam teraz zrobić proszę o pomoc dziękuję

.. może kolega w Astra H diagnozował kodami błyskowymi ? ;) .. bo co tam można źle podłączyć ? chyba że kolega samodzielnie projektuje interfejsy to już nie doradzę ;)

Ostatnia edycja:

Kamilkubas

Nowy
Punktów
0
Ok wszystko gra dzięki wielkie akumulator był uszkodzony . Jestem w szoku ponieważ akumulator miał 2 lata ale wymieniłem akumulator i działa

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Czy tylko ja mam takie odczucia, że loguje się tu coraz więcej ludzi z zupełną lub częściową niepoczytalnością co nie wiedzą co czynią...?:bored:
Jako miłośnik samochodów, bardzo współczuję im takich właścicieli...:meh::p:D

Do góry Bottom