hiszpanu
Nowy
Witam, problem mam taki najpierw pilot zaczął tracić zasięg, chciałem wymienić baterie ale nie mogłem znaleźć odpowiedniej w okolicy więc dalej używałem starej baterii. Dzisiaj zauważyłem że blokuje się czasem przycisk od zamykania auta, a że miałem dwa piloty to chciałem przełożyć baterie i korzystać z drugiego pilota i to był błąd bo alarm teraz się załącza przy każdym kliknięciu w obojętnie którym pilocie (czasem na starym pilocie można przez 10 sec otwierać i zamykać auto bez włączenia alarmu a potem nagle alarm się załącza, na starym pilocie). Domyślam się że ten drugi pilot który chciałem zacząć używać był nie aktywny i pierw musiałem go jakoś aktywować, tyle że w instrukcji nic takiego nie ma jak to zrobić jest coś napisane o obsłudze antypilota ale nic to nie daje, przyciskam przycisk i alarm się załącza nawet nie chce przestać wyć jak próbuję otworzyć auto na starym pilocie. Alarm to ster as1 auto chyba jest bez imo.
Chyba że powinien przejść alarmem w stan serwisowy? Tylko czy to zadziała jak alarm będzie wyć? I mam jeszcze antykradziejke zintegrowaną z alarmem która odcina pompe, i się zastanawiam czy auto mi w ogóle będzie odpalać na tym stanie serwisowym.
Chyba że powinien przejść alarmem w stan serwisowy? Tylko czy to zadziała jak alarm będzie wyć? I mam jeszcze antykradziejke zintegrowaną z alarmem która odcina pompe, i się zastanawiam czy auto mi w ogóle będzie odpalać na tym stanie serwisowym.