• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z volvo

TOMEK M

SuperMechanior
Punktów
25
Zapowietrzony na pewno bedzie ale chodzilo mi wlasnie o ten schemat tego lancuszka bo pewnie tu sie pomylilem ale nie myli sie ten co nic nie robi
Jeśli tu się pomyliłeś a próbowałeś odpalac bo tak pisałeś to może być ze tak powiem po ptokach

buba1978

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wołów
Silnik kręci normalnie po złożeniu rozrządu obracałem wałem i nic nie blokowało ale mogł być przestawiony wałek ssący o jeden ząbek i już będzie problem ale po co pisać jak najlepiej udawać ze jest się najmądrzejszym i tylko bzdety pisać to po kiego grzyba się tu udzielacie jak nie macie nic do powiedzenia Tomek M i samspec 13 ,dzieki za schemat panie Jarzi

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Noo chłopaki taki temat i nikt mnie nie obudził! Bubo co ty tam w tym PSA w garniturze volva remontowałeś? Konkretnie od początku, kompresja jaka, mierzyłeś? Te wałki już sprawdziłeś? Przed rozruchem odpowietrzyć trza, a nie na sucho. Błędy jakieś w sterze? W rzeczywistych obroty wału i wałka jeśli są? Synchronizacja i zezwolenie na start.

Nooooo specuniu a ślepy słyszy.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Noo chłopaki taki temat i nikt mnie nie obudził! Bubo co ty tam w tym PSA w garniturze volva remontowałeś? Konkretnie od początku, kompresja jaka, mierzyłeś? Te wałki już sprawdziłeś? Przed rozruchem odpowietrzyć trza, a nie na sucho. Błędy jakieś w sterze? W rzeczywistych obroty wału i wałka jeśli są? Synchronizacja i zezwolenie na start.
No kolego winetoo już widzę jak ci odpowiada na twoje wszystkie pytania:eek::D
Multum informacji...:rolleyes:

buba1978

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wołów
Koniec tematu . Panowie Komar200 i Jarzi dzieki za pomoc reszta buców niech spada na drzewo internetowe cwaniaczki a sami pewnie i tak nie wiedza jak dziala silnik i blagam nie wymądrzajcie sie

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Jam jest buc więc spadam na dżewo banany prostować, chłopaki za mną!

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
:p ja nie ide bo mnie pochwalili :D

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No i znowu się majster ,,zfoszył,,:eek:
med_1437127001_00032.jpg :p:D

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Pisałem do tych cwaniaczków i buców co dostali zjebke, Jarzi. I wygląda na to że ja także się to nich zaliczam, cóż za wyróżnienie. Ty zaś Jarzi dostałeś się do fanklubu majstra buby więc możesz zostać w domu.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Hehehe. Uwielbiam forumowe konflikty :D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
ja jestem buc i nie będę spadał na drzewo, bo... bo mam lęk wysokości :) no i jeszcze chciałbym się dowiedzieć
a sami pewnie i tak nie wiedza jak dziala silnik
a tak pozatym kolego bubo, pozdrawiam ;)

brum brum

SuperMechanior
Punktów
151
Miasto
daleko
O kurczaki, wchodzę sobie spokojnie po robocie na FM z myślą, że może komuś coś podpowiem, jakiś dobry uczynek czy coś:), a tu już drugi temat gdzie autor najpierw spier....., a potem się jeszcze rzuca na forumowiczów i brak kompetencji zarzuca.... Zgroooozo....
Weź tu spróbuj komuś podpowiedzieć, aż strach, bo potem zjeb.....ka...., że sie nie znasz chu... wiesz i się nie wymądrzaj....:). Na szczęście większość z nas często się udzielających ma zdrowe podejście miej wyjeb...., a będzie Ci dane.... to chociaż się pośmiać można i humor poprawić:D...

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Jak się bawić to się bawić drzwi wyj..ac okno wstawić :D
Ja też nie rozumiem jak ktoś przychodzi po pomoc i nie napisze ani co robił ani co sprawdził...

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Hehehe. Uwielbiam forumowe konflikty :D
A to gdzieś tu był jakiś konflikt? Po prostu bobek się nabzdyczył bo mu chłopaki trochę pocisnęli, żyłka mu pękła i nam nawymyślał troszku. Ale to nic, młody jest jeszcze się nauczy kontrolować zwieracze.

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
fanklubumajstra buby więcmożeszzostać wdomu.

Wodzu no teraz to mi do........ łeś.

Do góry Bottom