• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program komputerowy do prowadzenia warsztatu samochodowego

P

PogotowieSamochodoweUK

Mlody odbior !!! Jak tam program sie rozwija czy juz jest final? Dawaj jakies najnowsze info. Ja niebawem bede sie indtalowal bo w weekend wieszam monitor na sciane przy windzie wiec jak wreszcie uruchomie warsztatowego pecka z zasobami (podziekowania dla Luku) to bede stawial program do prowadzenia stodoly ;) Jak wiadomo juz wybralem program, tylko chce sprawdzic czy cos sie smienilo.

sPRYTny.com

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
www.sPRYTny.com
Też szukam porządnego programu.
Dla mnie mobilność jest bardzo ważna i szukam programu który da się obsługiwać ze smartfona. Zarajestrowalem się na software.pl ale niestety tam jeszcze PRL i z samsunga galaxy s5 nie da się wprowadzać danych i wycina cześć strony. Nie wspomnęże e certyfikaty mają na stronę lekko przeterminowane o 200 parę dni ;)

Czy ktoś posiada program który sprawnie chula na smartfon-ach?
Screenshot_2015-01-26-23-26-51.png Screenshot_2015-01-26-23-00-20.png

Krzysztof17

SuperMechanior
Punktów
31
Miasto
Zabrze
kolego spróbuj z google play pobrać opere a w jej ustawieniach wyłącz tryb jednokolumnowy i zobacz czy działa

sPRYTny.com

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
www.sPRYTny.com
Przeglądarka opera
jak wejdę na stronę softcar.pl i kliknę rejestruje mam odrazę błąd. Ale jak już wejdę bezpośrednio na serwis.softcar.pl to niby działa I da się dodać juz pojemność silnika i moc. Screenshot_2015-01-27-04-21-18.png Screenshot_2015-01-27-04-20-31.png c

Krzysztof17

SuperMechanior
Punktów
31
Miasto
Zabrze
zobacz w ustawianiach opery czy nie da się zmniejszyć ustawień prywatność lub zabezpieczeń

sPRYTny.com

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
www.sPRYTny.com
Nie ma takich ustawień. Przynajmniej w najnowszej wersji. :(

Czy ktoś może z was sprawdzić jak inne programy radzą sobie na telefonie?

sPRYTny.com

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
www.sPRYTny.com
Napisałem, na stronie napisali dostępność na wszystkich urządzeniach.
Hehe

Załączniki

• Screenshot_2015-01-29-20-39-59.png
    Screenshot_2015-01-29-20-39-59.png
    131,7 KB · Wyświetleń: 32

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Mlody odbior !!! Jak tam program sie rozwija czy juz jest final? Dawaj jakies najnowsze info. Ja niebawem bede sie indtalowal bo w weekend wieszam monitor na sciane przy windzie wiec jak wreszcie uruchomie warsztatowego pecka z zasobami (podziekowania dla Luku) to bede stawial program do prowadzenia stodoly ;) Jak wiadomo juz wybralem program, tylko chce sprawdzic czy cos sie smienilo.
Wujaszek a dałeś sobie radę z instalacją? Bo w pon o 5 mam wylot na 3 tygodnie to bym pomógł coś do tego czasu.

P

PogotowieSamochodoweUK

Luku o co ty pytasz.... narazie ten dysk jeszcze ma twoja tasme i folie hahahaha Bede to stawial jak sie uporam z monitorem zdalnym przy stanowisku i td. Wtedy bede instalowal ten dysk i dzialal z tym co na nim jest.

Maesc

SuperMechanior
Punktów
2
Polecicie coś na dzień dzisiejszy do prowadzenia historii napraw i wyszukiwania po nr. Rejestracyjnym.

keon

Uczestnik
Punktów
1
Ja moge polecić warsztat24, intuicyjny narazie niczego mi wnim nie brakuje.
Jak jest jakiś problem, czegoś nie wiedziałem ,dzwonisz i pomoc od razu czesto nawet w innych sprawach niz tylko sam program.Polecam.

Punktów
0
Miasto
Kraków
Witam,

A ja proponuję oprogramowanie formy ASCO, program nazywa się Firma2000, niech nie zwiedzie was nazwa która może kojarzyć się z prowadzeniem wszelakich "firm". Program jest typowo branżowy-motoryzacyjny.
Z tego co zauważyłem na swoim przypadku są w pełni profesjonalną firmą, przedstawiciele są bardzo konkretnymi ludźmi, można się z nimi umówić - przyjeżdżają i prezentują program. W moim przypadku nie zdecydowałem się tak od razu, musiałem się z tym przespać. Za jakiś czas znów przyjechali i po kolejnej prezentacji i rozwianiu moich wątpliwości, zgrali moje wszystkie dane które już miałem i przekopiowali to do tego ich programu i przyjechali do mnie z gotowym, zainstalowali, nauczyli mnie wszystkiego. Jak czegoś nie wiem to dzwonie na ich pomoc techniczną i tam we wszystkim pomagają.
Jak by ktoś chciał wiedzieć coś więcej to pytajcie. Najwyżej podam jakieś namiary na tych co u mnie to robili.

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
Witam,

A ja proponuję oprogramowanie formy ASCO, program nazywa się Firma2000, niech nie zwiedzie was nazwa która może kojarzyć się z prowadzeniem wszelakich "firm". Program jest typowo branżowy-motoryzacyjny.
Z tego co zauważyłem na swoim przypadku są w pełni profesjonalną firmą, przedstawiciele są bardzo konkretnymi ludźmi, można się z nimi umówić - przyjeżdżają i prezentują program. W moim przypadku nie zdecydowałem się tak od razu, musiałem się z tym przespać. Za jakiś czas znów przyjechali i po kolejnej prezentacji i rozwianiu moich wątpliwości, zgrali moje wszystkie dane które już miałem i przekopiowali to do tego ich programu i przyjechali do mnie z gotowym, zainstalowali, nauczyli mnie wszystkiego. Jak czegoś nie wiem to dzwonie na ich pomoc techniczną i tam we wszystkim pomagają.
Jak by ktoś chciał wiedzieć coś więcej to pytajcie. Najwyżej podam jakieś namiary na tych co u mnie to robili.
Daj na priva namiary do siebie. Jak będę w Krakowie to podskoczyłbym i obejrzał ten program na żywo.

abcWarsztatu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczytno
Odświeżam temat. :)
Zachęcam do przetestowania programu abcWarsztatu. Jest to program dla małych i średnich przedsiębiorstw.
Oferuje m.in. takie funkcjonalności jak:
- prowadzenie bazy pojazdów i klientów; wyszukiwanie po nr VIN lub nr rejestracyjnym;
- pobieranie i aktu
- wprowadzanie zleceń warsztatowych;
- planowanie napraw przy pomocy harmonogramu zleceń warsztatowych;
- prowadzenie przechowalni opon;
- wystawianie faktur, rachunków, paragonów;
- obsługa drukarek fiskalnych i drukarek etykiet;
- prowadzenie magazynu;
- generowanie plików JPK-VAT, JPK-FA, JPK-MAG;
- wysyłanie powiadomień SMS.
Program dostępny jest w wersji na systemy Windows oraz macOS. ;)
Program można przetestować za darmo przez 30 dni abcWarsztatu - abcWarsztatu. ;)
Zapraszam do testowania i wyrażania swoich opinii w celu dalszego rozwoju i dostosowywania programu do waszych potrzeb. :)

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom