vario dobrze ze na ten program zwrociles uwage, bo ja na niego tez patrzylem, na wszystko co sie dalo patrzylem, bo szkoda kase wydawac jak trzeba na wszystko sie teraz napocic. Na polu boju zostaly wlasnie te 2 programy. Warsztat24 i NS- oba tanie i bez zadnego licencjonowania na iles tam czasu.
Nie spodobalo mi sie w ogole wyglad w tym ns, bo to jakies takie malo przejrzyste i siermiezne ( to oczywiscie moje zdanie, kazdemu co innego sie spodoba) w tym warsztat nie musze gdzies szukac, grzebac jakos mniej sie gubie.
Ale to nieistotne, bo zdecydowalo jedno. Niby pierdola ale mi sie podoba- ten system sms. Nie przetstowalem jeszcze, ale jak bedzie dzialalo to mi sie to b. podoba.
Bo mozemy teraz gadac co sie chce, ale do klienta teraz, żeby był zadowlony to niedlugo trzeba bedzie z perskim dywanem wychodzic. Trzeba dogadzac.
ten system to taki patent jak juz w niektorych branzach sie robi. zamawiasz usluge, produkt i potem nie musisz sie martwic i wydzwaniac czy to juz gotowe wszystko, tylko przysylaja informacje- gotowe do odbioru i czlowiek jakos inaczej czuje sie traktowany.
O klienta dzis trzeba dbac, korzystac z wszystkich zrodel i mozliwosci