Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam u Was tez cinko z robota. Od 5 dni stoje. Bylem dzis w Carsie po hamulce do malucha i tam.dowiedzialem sie, ze to nie tylko.u mnie. Mowia, ze obrot czesciami polecial na leb na szyje
U mnie normalnie, może mniej telefonów ale robotę mam cały czas na 3 tygodnie do przodu. Zobaczymy co dalej bedzie. Mam nadzieje ze nie zrobią znow lockdown bo sie kraj juz po tym nie pozbiera.
No trudno trza przeskoczyc z aut na agro. 2x Sipma, Zetor, Wladimirec.
Podjalem.sie rowniez renowacji Simsona z 1958 r. Jak go skoncze to wrzuca foto do tematu.pochwal sie
sierpień i pierwszy tydzień września trochę zabrakło na opłaty plus życie( musiałem trochę naruszyć skarpetę), ale reszta września pozwoliła odbudować skarpetę i zmusiła do kupienia drugiej póki co robota jest, ale bez szału, staram się wyrobić swoje minimum dniówki, kolejka na tydzień. W hurtowniach mówią, że jest spory przestój.
9-18 jak mam czas to 1-1,5 godziny przerwa na obiad w ciągu dnia, w soboty najczęściej jestem 9-12, ale ogarniam swoje tematy albo kończę po piątku, nie biorę robót na soboty