• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pytanie do elektrotechników od Reno

dyzios

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
opole
Posiadam od niedawne Gran scenica II z oprogramowaniem na Skandynawie i auto z wyposażeniem na ten region. Czy da sie wymienić UCBIC/UCH na Polskę tak aby pracowąło całe wyposażenie ?

slaweuszek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
4
Punktów
493
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Jak przytrzymasz przycisk AUTO w manetce od kierunkowskazów, nie wyłączy się ta funkcja ?
Nie pamiętam czy w UCH jest opcja automatycznych świateł ...

dyzios

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
opole

dyzios

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
opole
Mam CLIP 188 . Serwis łączył sie z producentem i nic to nie dało . Okazało się ze w tym modeli nie da sie zmienić geolokalizacji świateł . Dlatego pytam jak wygląda wymiana UCH . W Polsce nie była ta konfiguracja wyposażenia sprzedawana jedynie w Dani .

dyzios

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
opole
Mam CLIP 188 . Serwis łączył sie z producentem i nic to nie dało . Okazało się ze w tym modeli nie da sie zmienić geolokalizacji świateł . Dlatego pytam jak wygląda wymiana UCH . W Polsce nie była ta konfiguracja wyposażenia sprzedawana jedynie w Dani .
Ja mam clip v1.76 i robilem to bez problemu i auto ze szwecji ciagane bylo. Uch konfiguracja
Już działają okazało sie że była fabrycznie przecięta ścieżka w UCH . Tak było robione aby nie można było programowo zmienić światłe aby nie zapalały sie przy starcie silnika Dzięki za pomoc

Do góry Bottom