Dzięki za odpowiedź, rozmawiałem z kolegą i mówił że ogólnie problemu z wyskakującym błędem po montażu nie ma, chyba że silnik jest wyposażony w odłączanie cylindrów, w tym wypadku podobno musi być ustawiony na tym VASie za 15 koła
Składałem na takim sprzęcie , pożyczonym ale był identyczny i też nie było błędu , zabawy trochę ale auto jeździ już 40 tys od złożenia i jest dobrze.Dzięki za odpowiedź, rozmawiałem z kolegą i mówił że ogólnie problemu z wyskakującym błędem po montażu nie ma, chyba że silnik jest wyposażony w odłączanie cylindrów, w tym wypadku podobno musi być ustawiony na tym VASie za 15 koła
A jak wygląda spalanie w tym aucie po wymianie rozrządu bez blokad?Witam, dziękuje wszystkim za pomoc. Auto właśnie oddane do klienta. rozrząd ustawiony na nacięciami wałków do góry jak mówi instrukcja dayco i silnik pracuje poprawnie nie ma błędów. Wiec nie zawsze jest potrzebny drogi sprzęt.
No właśnie niekoniecznie, w silnikach bez odłączanych cylindrów można ten rozrząd ogarnąć "grzebieniem" https://castex.pl/sklep/pl/nowosci/...-vag-vw-audi-seat-skoda-10-12-14-c010243.htmlDzięki za odpowiedź, rozmawiałem z kolegą i mówił że ogólnie problemu z wyskakującym błędem po montażu nie ma, chyba że silnik jest wyposażony w odłączanie cylindrów, w tym wypadku podobno musi być ustawiony na tym VASie za 15 koła