Pangia - ja cię nie rozumiem, owszem można pomagać a nawet trzeba, ale są tacy co sobie dorabiają i tych bym jeszcze zrozumiał , ale jeśli ktoś prowadzi działalność lub robi na czarno i ciągle coś mu trzeba, to schemat mu wydrukuj a potem widzę u kogo innego zeskanowany wydruk z AD i to jeszcze z moimi danymi ! nawet nie raczył zamazać, to blokadę mu pożycz, ściągacz do wtryskiwaczy, łożysk, przecież to tylko raz mu takie auto się trafiło. W mojej okolicy nie idzie dogadać się z legalnymi warsztatami by kupić jeden AD, inny Alldata czy inne by się uzupełniały a co dopiero serwisowe oprogramowanie - na zasadzie ja robię Opla, BMW i Mercedesa ty kup do Forda lub do innej marki, ale bierze auta w których musi użyć funkcji online, dobrze wiedząc że tego nie jest wstanie ogarnąć i chce żeby mu to zrobić tu i teraz bo go klient dociska, i nie chodzi o to że nie zapłaci tylko on chce już, a ja też mam swoich klientów i grafik. Wracając do tematu po co inwestować jak można żerować na czyjejś chęci pomagania, ja to tak widzę.