Komp> Parametry ewentualne błędy lub zimne ramki...Prosze o pomoc. Ori silnik bwx teraz bca . Obroty silnika tylko do 3 tys. Troszke slabo pali . Prosze o pomoc. Auto kupilem juz takie . Nowe cewki swiece sonda. Przepatrzylem tyle co wiem .
po prostu zrobić a nie mieć na myśli.Wszystko o czym piszecie to mialem na mysli ... Jedynie nie wiem co z tym zrobic ...

Szczerosc jest cenna. Niestety moja wiedza jest chyba zamala w temacie elektroniki ... We wtorek zawioze auto do podobno bardzo dobrego ogarniacza i chyba jedynego w mojej okolicy bo to irlandia ... Dziekipo prostu zrobić a nie mieć na myśli.
a jeżeli nie masz jakiegokolwiek pojęcia to trzeba się udać do specjalisty.
nie wszystko da się zrobić i wytłumaczyć zdalnie.
wybacz szczerość, ale taka jest prawda![]()
Znam to i łącze się w bólu- Anglia...Szczerosc jest cenna. Niestety moja wiedza jest chyba zamala w temacie elektroniki ... We wtorek zawioze auto do podobno bardzo dobrego ogarniacza i chyba jedynego w mojej okolicy bo to irlandia ... Dzieki

sam doszedłeś do tego czy oddałeś na warsztat?Czujnik polozenia walu issue .. jezdzi ..
Domysly byly .. Komp nie pokazywal nic. Dalem do elektryka on podpial prawilny komp i wiedzial w 4 min ... 130e z czujnikiem bosch..sam doszedłeś do tego czy oddałeś na warsztat?