Ja jeżdżę od 84 r(prawo jazdy) zawsze jeżdziłem ostroznie,niestety nie udało mi się uniknąć jednej stłuczki,wyprzedzałem na zadupiu Nyskę i facet nie właczywszy kierunkowskazu uderzył mi w prawe drzwi malucha,nie moja wina,potem stojąc w kolejce do CPNU z kolei Żuk nie wyhamował i przykasował mi tył tego samego malucha,w obydwu przypadkach machnąłem ręką,nie chciałem kasy,po prostu maluch,niech tłuką,potem w tym samym maluchu pozbyłem się przedniej szyby wraz z ruszeniem spojenia dachu,jechałem wcześnie rano gdy było ciemno za Tirem wiozącym drewno,on nagle zahamował ,mnie silnik zgasł,nagle zaczął cofać w tył,rura z czerwoną szmata wpakowała się centralnie do środka auta,no i 3 lata temu stałem W210 na swiatłach,debil pisał smsa tuż przed skrzyżowaniem i pomimo tego,ze za mną stało kilka samochodów,z boku tez,wydzwonił w bok mojego auta i stojacego obok,wklinował się,bok mojego auta aż podskoczył,kark mnie potem bolał,miałem fuksa,Astrę z boku tylko otarł ,a ja miałem tylko wgłębienie w tylnym błotniku,niezbyt wielkie,na gł.pięści,cały impet poszedł w koło tylne,na nim się zatrzymał,poszło zawiesie całe,gdyby trochę dalej władowałby się do środka,nic to,najgorsze w tym wszystkim było to,że dostałem 3200 zł odszkodowania,ruszył mi nie tylko zawiesie ale również miejsca,do których jest ono przykręcone,było już po aucie,a miałem wszystko nowe,sprężyna pękła,geometrii nie dało się wyregulować.Gdyby to był bliżniaczy Szrot ale W211 tka,dostałbym kikanaście tysięcy,koszty zrobienia podobne,ba,zawiesie do W204 kosztuje mniej niż do W210 bo tutaj przy demolce koszty są ogromne,używki nie wchodzą w grę,gdyz wszystko sparciałe,co prawda,udało mi się ustrzelić całą ławę w bdb stanie,trza było jechać po nią pod Wrocław,dałem 450 zł plus jazda po nie(łacznie 700 km,no ale zawiesie stare.Od 84 r ani razu nie stworzyłem zagrozenia,natomiast uniknąłem śmierci w jednym przypadku przez to,że nigdy nie mam pierwszeństwa,tak uważam, i wielu stłuczek, przez to iż postrzegam każdego jako kogoś kto zamierza we mnie j...ąć no i jeżdżę wolno,poza autostradami.