No co ty francuskie auta są najlepszeNiemożliwe, żeby tak wciąż te BSI i inne francuskie unity tak się psuły, co to za elektronika usterkowa, nie ma to jak niemieckie fury... (to było do Marka- taka umowa, że jak odpisze to znaczy, że mam rację...)
tylko szrotwageny są fujOn znielubi w końcu citroena jak wpakuje kolejne tysiące w skrzynięJak gdzieś ktoś napisze że niemieckie jest super a francuskie beee to zawsze się Marek wypowie, że:
ale jakoś nie mogę sobie, za cholerę przypomnieć sytuacji, żeby Marek rzucił taką maksymą gdy francuskie jest dobre, a niemieckie beee...
Chociaż nie..............
,.....
Poczekajcie, .... bo coś mi się kojarzy.........
...................
.............
.....
............. ................
....... ...... ........ hmmmm......
....... ..... .................
........................ .................................
nie, jednak nie przypominam sobie takiej sytuacji........![]()

przecież to w nowych...Kurcze, to ja dopiero teraz załapałem!!!
To pewnie z szumkowego warsztatu....
cyt.
"....W ubiegłym tygodniu doszło do incydentu z pechowymi dystansami w roli głównej. Policjanci z warszawskiej drogówki podczas patrolu wyczuli, że dzieje się coś dziwnego z przednimi kołami alfy. - Natychmiast się zatrzymali. I tylko dlatego w trakcie jazdy nie odpadły im koła – mówi „DGP” oficer Komendy Stołecznej Policji. (http://www.tvn24.pl)...."
@Szumek72 weź się ogarnij i zamiast patrzeć na laski z drogówki, sprawdzaj czy koła dokręciłeś
mi tylko laski w głowie, można by taką skuć i rzucić na maskę....auta....ha,ha,ha
Ano się psują ..

trzeba naprawić stera....Mechanicy?
Niektórzy już są zepsuci...![]()

ja tylko je ujeżdżam...Myślałam, że się chwalisz, że się kochasz w Alfach....![]()

Laski w alfach czy osobno ?ja tylko je ujeżdżam...![]()