• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sklep przy warsztacie.

Elenka

Początkujący
Punktów
1
Miasto
K
Panowie mam takie pytanie, przy warsztacie mam duży lokal-biuro króry nie jest w pełni wykorzystany. Co mozna by tam sprzedawać, oprócz części samochodowych? Lokal jest w dobej lokalizacji i dosyć duży. Macie jakiś pomysł?

Mara111

Początkujący
Punktów
4
Multi agencje ubezpieczen. Z kazdego zostawionego dowodu rej. Masz już opcję przejęcia klienta do ubezpieczenia .

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
dwa sensowne komentarze , pozostałe z dupy wzięte i niby śmieszne.

RAVEN1906

Gaduła
Punktów
33
Miasto
Śląsk
Teraz na czasie autodetaling - sklep z produktami - gąbki, pasty,woski,szmatki itp.

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
dwa sensowne komentarze , pozostałe z dupy wzięte i niby śmieszne.

wiesz kto osiaga jakis sukces ? ten kto nie pyta innych o recepte tylko tworzy cos samemu z pomyslem.

jakbys pytal jaki miec pomysl na biznes bo masz kawalek wolnego miejsca , nikt nie wie jak wyglada , w jakiej lokalizacji , czy zajmuje sie wysylka po necie itp to oczekiwalbys konkretnych odpowiedzi?

konkretne pytanie - konkretna odpowiedz

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
jak nie mam co pisać to nie piszę. proste.

jhosef

SuperMechanior
Punktów
33
Miasto
Gdańsk
Odpowiedzi są takie a nie inne bo nie ma uniwersalnej odpowiedzi na ten temat. Trzeba znać miejscowe uwarunkowania. Co z tego, ze autodetalig jest w modzie jak w np w Piszu się sprzedawać będzie raczej średnio bo jest na to słaby rynek.

Do góry Bottom