• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Skoda Roomster 1.6 TDI CAYB - problem z dymieniem

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
(A jak mówisz, że po wyjeżdżeniu Liqui Moly Spulung problem znowu powrócił, to jest problem z mieszanką)
Automatyczne połączenie postów:

Jakby zawsze było słychać lewe powietrze, to wszyscy by byli szczęśliwi. Weź plaka i popsikaj wszędzie.

Ostatnia edycja:

MiruK

Początkujący
Punktów
2
Ogarnąłem sam, tzn z pomocą dobrych ludzi z innego forum :p
Skończyło się niestety na wymianie wtryskiwaczy, teraz to zupełnie inny silnik, pracuje jak zegarek :) niestety koszty spore bo założyłem nowe oryginały. Próbowałem regenerowane to szybciej je odsyłałem niż zamówiłem.

Gemo72

Początkujący
Punktów
0
Jaka to okolica że nie ma diagnostyki?
Napisałem juz raz wczesniej, zrob downgreade softu , wczytaj ori z serwera- sprawdz co zepsute - co wyłaczone w DTC- nie masz sprzetu ani wiedzy- popsuujesz i narobisz kosztów. Takie CAY ogarniam diagnostykę w 2h z wyceną.
Rób co najlepiej potrfisz- zarabiaj pieniadze i wydawaj rozsadnie. Jak cie rwie w żąłodku to tez pierwsze na google?- taka cena nowego społeczenstwa neostrady.
Automatyczne połączenie postów:

Np.

Auto-Krak

Rzemień 183,​

39-322 Rzemie​

Zadzwoń i spytaj czy ogarnie i za ile.
Wyjmij przepustnicę i ją dobrzy umyj w środku klapka jest zabrudzona weź temperaturę ustaw na najmniejszą od ogrzewania i obroty zaraz będą na 800

Do góry Bottom