• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Skrzynia biegów

Zygzak82

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam mam Opla Agila 1.2 2003 rok mam pytanie bo muszę kupić druga czy jeśli numery się nie zgadzają na skrzyni a wizualnie jest taka sama to będzie pasować

Oczywiście chodzi o skrzynie biegów

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Nie utrzciwy handlarz
Zgłosiłem fakt handlarzowi ale on zrywa mnie ze wyślę skrzynie i wahacz i pieniądze na robocizne ale już to słyszę kolejny dzień. Pytanie moje do was takie ile mam czasu na reklamację co mam zrobić i z kim się kontaktować czy mam jakieś prawa na auto dostałem fakturę wat lecz nie ma wpisu o wadach auta auto z Niemiec. Jak zobowiązać handlarza by usterka została usunięta czy mogę zadać zwrotu pieniędzy.

A to czyj tekst? :):p

Zygzak82

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Warszawa
I do czego bijesz jak nie chcesz nic ciekawego powiedzieć to poszukaj innych zajec

I co z tego

U

Nie utrzciwy handlarz
Zgłosiłem fakt handlarzowi ale on zrywa mnie ze wyślę skrzynie i wahacz i pieniądze na robocizne ale już to słyszę kolejny dzień. Pytanie moje do was takie ile mam czasu na reklamację co mam zrobić i z kim się kontaktować czy mam jakieś prawa na auto dostałem fakturę wat lecz nie ma wpisu o wadach auta auto z Niemiec. Jak zobowiązać handlarza by usterka została usunięta czy mogę zadać zwrotu pieniędzy.

A to czyj tekst? :):p
Twuj

Zygzak82

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Dziękuję za odp bo wizualnie wygląda jak ta co chce kupić osprzęt ten sam tylko przełożenie ale co mniej koni

Ale będę hihi szybszy czy jak zólwik :depressed:

sevooo

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Bristol
Musisz wziąć pod uwagę rozstaw otworów flanszy grubość wałka atakującego tego okiem nie wypatrzysz. Przełożenie trudno powiedzieć zobaczysz jak założysz

Zygzak82

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Warszawa
A jak sprawdzę jaki mam model?

Mam 1.2 motor 75 koni 2003

Moja skrzynia wizualnie i osprzętem wydaje się że mam f12

Do góry Bottom