• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Spodnie robocze

Dzik12

Bywalec
Punktów
4
Czy możecie polecić jakieś spodnie robocze na szelkach? Szczególnie zależy mi na wytrzymałości samych szelek. Miałem spodnie Yato i parę razy trzeba było je szyć.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
NajwAzniejsze by sie w kroku nie rozrywały...miałem takie portki fajne czerwone z febiego dobrze sie w nich czulem ale tez sie w kroku rozerwaaly..:/ ale daloby rade to uniknac wczesniej je tam czyms wzmocnić.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
jak jaja spuchnięte to żadne porcięta ciśnienia nie wytrzymają
a no baa...:D ale nie oto chodzi... kucasz czy tam sie rozkraczysz bo coś tam trza zobaczyć..
o np. takie zajście jakas laleczka w szpileczkach w klusy spódniczce przyjedzie new beatle garbusem ,i sie tam nie fortunnie sie rozkraczysz i trach portki w kroku pękły w tym czasie..to taka nie komfortowa sytuacja bo co ji powiesz? Ale pani na mnie działa:D?

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Kiedyś kupiłem dwie pary ogrodniczek serwisowych używanych. Jedna to była firma Kansas a druga to nie wiem. Powiem, że obydwie są bardzo wygodne, nie cisną przy kucaniu i nie rwą się w kroku i wytrzymały mimo że używane dłużej niż nowe.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
bez szelek spodnie apache. pierwszy dotyk i myślałem że to spodnie na motocykl

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk
Czekałem czy napisze ktoś z Was "dres adidas" . Tymczasem sypiecie markami o których nigdy nie słyszałem....

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
z szelkami ??? przestan , bez szelek spodnie z IC : 0XSK0008

mam takich 3 pary i sa niezniszczalne

konczel

Bywalec
Punktów
3
Witam,
Chciałbym kupić spodnie robocze. Pracuje jako serwisant na hali. Chodzi o to żeby były wygodne i żeby nogawka była jak najbardziej dopasowana, „wąska”. Naczytałem się sporo i im więcej czytam tym gorzej.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Tam nogawki to xciul...ważne by w kroku nie szczelił szef jak pierwszy raz kucniesz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
199
Miasto
Lublin
Ja teraz kupiłem Neo, jakieś slim coś tam i w sumie są spoko. Wygodne i nie narzekam, pasek tylko wkurzający bo drapie, ale tak to spoko.

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
378
Ja ostatnio nakupiłem w Biedronce. W sumie za jakieś 20 zł sztuka( była promocja na pół i jeszcze na fakturę wziąłem :D ). Sprawiają wrażenie normalnych pokroju jakiegoś neo, może materiał trochę cieńszy, ale gdzie trzeba wzmocnione.

Bobodia. g

SuperMechanior
Punktów
132
najlepsze na szelkach
Automatyczne połączenie postów:

Do góry Bottom