MrCzlowiekkredens
Nowy
- Punktów
- 1
Witam przed wymianą kpl sprzęgła na wolnych obrotach auto chciało samo odjeżdżać było słychać szum drgania po naciśnięciu pedału sprzęgła cisza więc ,jeździłem dalej minęło plus minus 10k-15k od momentu i oto co się stanęło .https://photos.app.goo.gl/gnZnMkC5MqPNBrLF8
Więc brałem się za wymienię całego kompletu oczywiście docisk został wymieniony z specjalnym sprzętem doszło do opalania auta dalej to samo wcisnąć pedał sprzęgła cisza puszczę pedał znów grzechotaniem a najbardziej słychać skrzynie jak się nagrzeje silnik od strony koła tam gdzie zębatki łożyska itp . Teraz moje pytanie jest czy skrzynia mogła się zblokować i rozwalić docisk plus tarcze sprzęgła tak jak na zdjęciu boję się o nowy zestaw . Ps auto ma 350 tys nalotu
Dodam jeszcze film skrzynia na wolnych obrotach bez sprzęgła wciśniętego
youtube.com
Więc brałem się za wymienię całego kompletu oczywiście docisk został wymieniony z specjalnym sprzętem doszło do opalania auta dalej to samo wcisnąć pedał sprzęgła cisza puszczę pedał znów grzechotaniem a najbardziej słychać skrzynie jak się nagrzeje silnik od strony koła tam gdzie zębatki łożyska itp . Teraz moje pytanie jest czy skrzynia mogła się zblokować i rozwalić docisk plus tarcze sprzęgła tak jak na zdjęciu boję się o nowy zestaw . Ps auto ma 350 tys nalotu
Dodam jeszcze film skrzynia na wolnych obrotach bez sprzęgła wciśniętego
- YouTube
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.