Auto serwisowane było praktycznie non stop w aso w Holandii.Na tyle ile mogłem sprawdzić przebieg to na stronie holenderskiej po wpisaniu nr rej pokazało mi normalnie przebieg taki jak ma być.Na różnych dokumentach co dostałem z przeglądów poprzednich też.W modułach w liczniku wszystko gra.Dodatkowo i w aso potwierdza się przebieg.Denerwuje mnie to bo raz,że szukałem auta ponad rok czasu.. różne marki audi a4 b8,audi a6c6,bmw e90/e60/x3/ alfa giulietta,seat leon 2/trójka,ale wszystko co oglądałem przebiegi do 300tys i wizualnie auta,które no robiąc to dla mnie to pół auta do lakierowania.Jako,ze trafiła się meganka a miałem tak ''alternatywnie na taką oko'' megane 3 coupe 2.0tce 180km na xenonie niebieska to wziąłem bo: silnik fajny dymiczny i ponoć do 500tys km to tam nie ma co się psuć.. bo to stara jednostka.Dość dobre zabezpieczenie antykorozyjne porównując z audi/bmw i też nie mało dałem za nią bo 38tys końcówka 2011r 222tys przebiegu.Auto po zakupie dość na trasie przetestowałem i silnik pracował idealnie.Dopiero jak wlałem płukankę tą co wspomniałem archoil ar2820 plus nowy olej 5w40shell helix ultra zacząłem słyszeć pukanie.. a jak pukanie to wpisując w google co to może być pisze o panewkach opiłkach itp więc pierwszy wziąłem korek oleju i sprawdziłem wieczorem pod latarką i było widać takie coś srebrzystego czy tam brokatowego przelewającego się razem z olejem jak zmieniałem pozycję korka a wcześniej tego nie widziałem bo nie patrzyłem a może to już było i wtedy co silnik cicho pracował nie wiem co mam zrobić bo mnie takie coś denerwuje mogłem kupić jakieś audi czy bmw i pewnie by nic nie stukało.Ale tu chodziło o dobrą blachę+ silnik bo diesla nie chciałem.A biorąc pod uwagę benzynę ciekawą to wyboru cudownego nie było.Czy sprzedawać to.. chodz kasy juz w to auto włożyłem trochę