• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

A

autozibi

Witam i dzięki za odpowiedż . Zbigniewie tego nie bardzo rozumie ,, Kolego na pewno masz rację ale jak ktoś coś od kogoś wymaga to niech najpierw od siebie zacznie ,, Czyżbym miał zacząć od siebie

Wiem , że jest późno ale czytaj ze zrozumieniem :p:p .
Napisałem , że masz racje a jest wielu tu takich co wymaga nie wiadomo co a nawet nie potrafi poprawnie i zrozumiale napisać :eek::eek:

guard10

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Miasto
Malta
Oki dzięki. Tak nocka i trzeba spać żeby jutro do roboty wstać.

guard10

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Miasto
Malta
Witam można przywyknąć ale to nie szkodliwe jak spaliny ze starej dziewczyny

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
"mateusek" Twoja wypowiedź jest co najmniej dwuznaczna.
Ale jak mówi p. Z czytaj ze zrozumieniem.;)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
bardzo lubie określenie czytaj ze zrozumieniem ..... zawsze odpowiadam to pisz jasno i zrozumiale .... ot kij ma dwa końce

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Sam nie do końca wierzę w swój pomysł bo darmozjady z internetow wywesza wszystko ale moze nada się do czegos pomoc typu poradniki najlepiej ilustrowane ze zdj jak coś zrobić... Jak nie na otwartym forum to może w GWT faktem jest że większość pracując nie ma czasu na robienie fotek ale od czasu do czasu cos takiego mogło by się ukazać

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Jasne i taki poradnik przeczyta klient i bedzie naprawiał super glu gume osłony przegubu .

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Nikt tu nie mówi o super glue tylko normalny poradnik od mechanika

guard10

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Miasto
Malta
Witam a póki co jeden z drugim będzie namiętnie czytał nasze wypociny i sekrety a potem będzie się kucił że ma rację.Bez przesady ale trzeba się uczyć i cały czas dokształcać , nikt nie będzie miał czasu na robienie fotek ze swojej pracy i spostrzeżeń bo wiele z nich jest na wagę złota i nie każdy musi wiedzieć i nie każdy jest to w stanie zrozumieć większości napraw samochodów.Jak zauważyłeś to forum mechaników i nie tylko a nie pisarzy a poradniki może pisać ten co ma czas a zaś czas dla nas jest cenny. Są poradniki pisane dostępne w księgarniach na stronach to trzeba ściągnąć i czytać ZE ZROZUMIENIEM podstaw a póżniej wyciągać wnioski i ewentualnie prosić o podpowiedż na forach.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Przecież nikt z nas nie bedzie robił poradnika jak się wymienia osłone , każdy kto jest w gwt wie jak się zmienia

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
Witam.
Wymiana osłony, to chwila nieuwagi i wymieniona, trzeba tylko mieć sprzęt :)
Wielu moich klientów, podejrzewam, że z czystej ciekawości, lubi po prostu wiedzieć jak ja będę to, czy tamto robił. Przyjeżdżają do mnie kilkadziesiąt lat i nie naprawiają sami samochodów, choć wiele ich nauczyłem. Moja rejestracja na tym forum była dobrowolna i wiedziałem, że będę pisał o swojej pracy i jak mam czas, to z przyjemnością to robię. Mam z tego powodu trochę przechlapane, ponieważ za dużo czytelników tego forum ma życzenie, bym naprawił samochód, a ja większości muszę odmówić, ponieważ mam tylko dwie ręce.:)

Pozdrawiam.

Załączniki

• Do M.JPG
    Do M.JPG
    17,2 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Sam nie do końca wierzę w swój pomysł bo darmozjady z internetow wywesza wszystko ale moze nada się do czegos pomoc typu poradniki najlepiej ilustrowane ze zdj jak coś zrobić... Jak nie na otwartym forum to może w GWT faktem jest że większość pracując nie ma czasu na robienie fotek ale od czasu do czasu cos takiego mogło by się ukazać

Trzaskam fotki za nim zaczne robote, po to zmienilem stary telefon na taki wypasiony, co naprawde sie przydaje robiac zdjecia wtrysku zeby odczytac numery ktorych lupa moze nie dalo by sie rozszyfrowac lub nagrac filmik z tylu silnika szukajac malutkiego przecieku plynu chlodniczego.
Takze ze czas jest jak jest czym.

A co doksztalcania, mailem przerwe jako mechanik plywajac sobie i zwiedzajac za free swiat bedeac marynarzem.
Odrabiam teraz ze jak cos nie wiem to Google moim przyjacielem i czytam, nieraz w trakcie pracy a za to placi klient :D .

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
Jestem tu od niedawna ale na Carcode juz jestem od 2007roku.Moja propozycja zeby zrobic jakis porządek na tym frum.Podzielic to tak zeby jacys co popsuł im sie samochód i wchodza tu zeby im podpowiedziec co mają zrobic i na tych co pracuja w tym fachu na codzien.Jak sie czyta nieraz takie bzdety co tu niekturzy wypisują to az sie przykro robi czytając to.

olmar

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
norwegia
racja popieram wolałbym korespondować z kolegami po fachu ,, a nie z klijentami

mam pomysł ,, moze płatne forum opłata roczna np???? to odstraszy darmozjadów

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
Witam.
Ja jestem za wolnością i za czytaniem i wyciąganiem wniosków. Na płocie było napisane dupa, facet chciał pogłaskać i mu zadra weszła. Wystarczy poczytać trochę wypowiedzi i zaraz wiadomo, czy ktoś ma pojęcie o tym o czym pisze, czy nie i pieniądze tego nie zmienią. Są tacy, co zapłacą pieniądze i będą pisać głupoty.:)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom