P
PogotowieSamochodoweUK
Sluchaj, moze niejest to wporzadku wobec internetu, ale jest wporzedku wobec nas. Badzmy szczerzy, my muslimy placic nie raz gruba kase zeby cos rozgryzc, cos naprawic i na podstawie danego zakupionego narzedzia lub urzadzenia diag, wiemy juz jak zbudowac cos podobnego samemu lub wiemy jaki objaw bedzie wskazywal na dana usterke nawet bez diagnostyki.Tyle mnie nie było a już się koło masońskie zawiązuje i bardzo dobrze!!! Można rzec nareszcie i Dzięki Bogu. AllelujaTo forum ma taki potencjał że nie zdziwił bym się jakby... to już powiem na tajniackim spotkaniu
![]()
Teraz majac ta wiedze ktora kosztowala mozemy juz dzialac ''na wyczucie'' i dzilac sie tym wyczuciem uczymy innych czegos za co normalnie zgarnia sie powiedzmy 700zl.
Ta wiedza rozchodzi sie na forach milosnikow marki i juz mamy 40% mniej klientow w calej polsce i nie tylko.
A pozniej mamy odlozoa kaske i interesuje nas CB, audio, przerubki do driftu czy jakies fajne urzadzonko elektroniczne, czy gupi air ride.... Sami uderzamy do specow z tej dziedziny a dowiadujemy sie ze nie po to oi tyle glowkowali i szukali info i rozgryzali temat zeby teraz od tak na tacy ci go podac!!!!!
Mowie tu na wlasnym przykladzie gdzie udostempnilem projekt swojego wzmacniacza HI-END ktorym notabene koles wygral mistrzostwa polski w audio!!! Natomiast puscil mi taka wiazanke w zamian gdy poprosilem o namiar z kad wziac poduchy, pompy i reszte do AIR RIDE zeby bylo tanio
ze mi kopar opadl i nie wiedzialem co odpowiedziec procz oczywiscie nasowajacych sie bluzgow

Tak ze zostalem pociagniety na wiedze za ktora on dobrze zarabia obecnie, zas ja ie otrzymalem obiecanej informacji.
Tak i tu na forum, co chwile przychodza 2 postowi uzytkowicy pytajacy sie o nie raz dosyc profesjonalne rzeczy i znikaja....nie wnoszac nic i nie udzielajac sie wiecej!
Oczywiscie zapewne wroca gdy zechca poownie porady

No witam ja Ciebie...chec jeste taka ze (po za konkursem) wciaz nie zajzalem do twojego programu a namiar na dostemp dawo mi wsiaklWitaj Pogotowie. Widać jest chęć w narodzie to myślę że i pomysł wypali
![]()

Przewiduje czas w przyszlym tygodniu bo UK nam troche zima opanowuje i po swietach tez mam mniej klientow tak ze chetnie bym zajzal.
Jesli wciaz mozna przetestowac przed zakupem to prosze wyslij dostemp na TDCRservice@gmail.com.
No i witaj w nowym roku!!!

To forum ma taki potencjał że nie zdziwił bym się jakby... to już powiem na tajniackim spotkaniu
, nie znam się na lakiernictwie i staram się do tego nie dotykać. W sumie od 2003 roku z półtora roczną przerwą naprawiam głównie autobusy i założę się że nikt oprócz kolegi Trebora 70 nie ma pojęcia na czym polega kalibracja ECAS - u i na pewno nikomu oprócz zamkniętego grona forumowiczów nie będę tego tłumaczył bo to jest mój sekret którego się nauczyłem w pamiętną noc wiele lat temu wylewając pot i łzy