• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

Młodymech

Początkujący
Punktów
0
Witam wracając do GWT dzisiaj wpadłem na to forum i jak na razie mi się podoba ciekawe tematy i w kilku mógł bym pomóc.Jestem młody jeszcze się uczę i nie posiadam warsztatu i jeszcze nie pracuję więc nie mam szans na awans do GWT ?? chciał bym się rozwijać ale także mam sporo informacji których nie umieszczę na ogólnym.Moim zdaniem powinniście wymyślić coś także dla młodszych którzy chcą się czegoś przy okazji nauczyć.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
To chyba będziesz musiał się udzielać na forum np. jak Ja.

Młodymech

Początkujący
Punktów
0
Zanim napiszę 800 postów to trochę minie i już może skończę szkołę i się za wiele tutaj nie nauczę. :(

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Nie nauczysz? Młody jesteś, a mechanik ciągle się uczy. Nie musi być 800 liczą się lubiałki za pomoc.

Młodymech

Początkujący
Punktów
0
Tak tylko najciekawsze informacje sa niedostępne, jestem na wielu forach i wiele już przeczytałem, od czasu do czasu ktoś napisze ciekawy poradnik ale tego nie ukrywa i tacy jak ja się uczą, pewnie i u was w GWT jest sporo ciekawych porad ale są dostepne tylko dla doświadczonych mechaników z wyjątkami takimi jak Ty ale widzę że jesteś specjalistą od car audio a tych tematów nie brakuje i nie trzeba się namęczyć żeby dostać lajka :) oczywiście mając odpowiednią widzę której ja nie posiadam nie mam odpowiednich dekoderów chociaż chętnie bym się tego nauczył i może szybciej bym nazbierał lajków ale znając życie takiej pomocy nie otrzymam na głównym.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Widzę że nie mamy co za bardzo gadać skoro widzę że nawet nie przeczytałeś warunków przyjęcia.
pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
rekomendację przez innego członka GWT i zaakceptowanie przez administratora forum bądź większość grupy w zamkniętym głosowaniu.
Przeczytaj sobie:
http://forum-mechanika.pl/threads/grupa-wsparcia-technicznego-gwt.4875/

I użytkownicy z GWT pomagają wszystkim więc raczej każdy uzyska pomoc od nas (chyba że jest wyjątkowo nie miły)
PS sugestie to chyba nie dział na taką rozmowę.

wyrzynacz

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
Mazury
Misiek chcialbym zapytac czy mogl bys dodac cos takiego jak 'sprawdzenie pisowni'. Mysle, ze byla by to dobra alternatywa dla nie ktorych userow (nie chce nikogo obrazic) lecz jak zobaczylem dzisiaj post nowego uzytkownika to sie za glowe zlapalem. Tyle bledow w krotkim poscie nigdy nie widzialem. Dodam rowniez, ze czasami sie zastanawialem o co dokladnie chodzi w tymze poscie.

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
W dzisiejszych czasach sprawdzanie ma każda szanująca się przeglądarka, nie widzę potrzeby dodatkowo obciążać serwer takim mocno obciążającym dodatkiem do forum

P

PogotowieSamochodoweUK

Proponuje zrobic osobny regulamin w punktach typujacy jak ma wygladac i co ma zawierac ogloszenie ''dam prace''. Chetnie pomoge w tworzeniu listy szczegolowych wytycznych;)

wyrzynacz

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
Mazury
Misiek czy mogl bys przedluzyc mozliwosc edytowania postu? Gdyz po paru minutach nie mozna juz go edytowac, a nie chce spamowac na forum :D

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
da radę wstawić do forum emotikonę cos w stylu awatara PogotowieSamochodoweUK ? jakaś załamka , bezsilność czy coś w tym stylu ...
czasami by się przydała aby wyrazić emocje ... :)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Może zrobić dział blacharstwo i lakiernictwo ? Bo z tego co wiem wielu z nas też w tym siedzi razem z mechaniką :)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Sorki Misiek ale przez rok czasu nie wpadło mi w oko chyba muszę odwiedzić okulistę :)

Do góry Bottom