slaweuszek
Zweryfikowany Mechanik
Jest jeszcze duże prawdopodobieństwo, że część ludzi pytających o kody to GARAŻOWCY, który za otrzymany kod kasują od klienta pieniądze.
Zawsze były tutaj pewne czarne owce, są i będą, zmieniają się tylko pseudonimyA ja bym poruszył temat niektórych użytkowników którzy nie wiem, wyzywają się na forum czy jak, pierd$-$+ą jak potłuczeni, obrażają itp Nie wygląda to dobrze. Stawia też nas mechaników w złym świetle jak ktoś forum poczyta. Weź no Misiek jakoś ich ogarnij czy co.
Administrator i moderatorzy nic z tym nie robią więc widocznie wszystko jest okTrochę Arni jesteśmy na forum i tak źle to jeszcze nie było od lat.

No w tym temacie co poruszamy to raczej autor tematu bardziej wyzywa...Ale nie powinno się nikomu ubliżać, nie smacznie się to czyta. Stawia też "nas" mechaników w złym świetle, jako chamów gburów i nie wiadomo kogo jeszcze.

Ja tam nigdy nie ukrywałem, że robię sobie jaja...Tak sobie przejrzałem ze 4 strony Twoich postów Panie Wodoo i wychodzi na to że Ty pierdo$+sz a nie ja.
Ale też nie ze wszystkich...jak zauważam, że ktoś ma trochę pojęcia, to staram się pomóc...

WOODOO ! Jak najbardziej lepiej się śmiać niż płakać ..ALE !!! Śmiejmy się z innych (o ile tak można ) w sposób inteligentny i kulturalny a nie, powiedzmy sobie delikatnie niewłaściwy etycznie . Ja zdaję sobie sprawę że niektórzy pytający ..a może i większość są to jednorazowi DROBNI PYTACZE ..niekiedy cwaniacy ..szukający darmowych dobrych rad ,,,,których najlepiej zbyć milczeniem lub odpowiednim Emotikonem lecz bez wylewania inwektywów ...bo jednak (tak uważam )Forum odwiedza wielu i wyrabia sobie zdanie o poziomie polskiego mechanika czytając takie odpowiedzi . Jeżeli czytamy zapytanie na chodnikowym poziomie to mimo wszystko nie zchodżmy do poziomu pytającego !A w ogóle to lepiej się śmiać, niż płakać...![]()
Tylko wiesz co ci powiem? Woodoo ma 5000 postów z czego połowę stanowią docenione posty "lubię to"Ale nie powinno się nikomu ubliżać, nie smacznie się to czyta. Stawia też "nas" mechaników w złym świetle, jako chamów gburów i nie wiadomo kogo jeszcze.
Tak sobie przejrzałem ze 4 strony Twoich postów Panie Wodoo i wychodzi na to że Ty pierdo$+sz a nie ja. Czyż nie mam racji ?
A widzę że postów sporo nawaliles.
ja na ten przykład mam 10000 postów z czego 10% jest docenionych "lubię to", wniosek z tego jest taki że woodoo jest hamski ale skuteczny...