• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Misiek zostaw tło takie jakie jest ...jest dobre!
Ogólnie teraz forum oprawę ma na wysokim poziomie jest okey...a na miejsce kolegi jak opuści forum toi tak z pięć nowych będzie:D pozdrawiam:)

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Mili moi... Problem jest z rangami bo osoba która pisze "oddam auto do mechanika" Ma rangę supermechanior... Rozumiem że rangi przypisywane są automatycznie i ktoś dużo pisze pyta itp ale bez przesady...

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Mili moi... Problem jest z rangami bo osoba która pisze "oddam auto do mechanika" Ma rangę supermechanior... Rozumiem że rangi przypisywane są automatycznie i ktoś dużo pisze pyta itp ale bez przesady...
O to to to, sam zauważyłem u mnie tą rangę dzisiaj i powiem szczerze, że niewiele wniosłem w to forum i mimo wszystko ranga nie powinna być taka jaką posiadam.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
kiedyś jakiś dekiel logował sie nickiem XMARIO albo xmariolubito czy jakos tak i klepał mi łapki hurtowo.
klepał po klikaset przez jedną noc.
tak więc, spoko, olać wariatów zdrowo się odżywiać a co do neta to radził bym z dystansem.
Automatyczne połączenie postów:

za to Misiek daje bany jak sie napisze do kogoś kto nie potrafi podłączyć prostownika do aku że jest kretyn.
...take to branżowe forum.
Automatyczne połączenie postów:

Dołączył 25.10.2018
Postów - 5963
Punktów - 6791
doobre co nie?

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
za to Misiek daje bany jak sie napisze do kogoś kto nie potrafi podłączyć prostownika do aku że jest kretyn.
...take to branżowe forum.
Dokładnie tak jest...:)
I jeszcze co śmieszne to mój znajomy ma warsztat i od roku szuka mechanika, ale takiego dobrego, bo badziewiarzy takich jak ostatnio na forum się przewijają to ma na pęczki... i chciałem mu pomóc i dać tu ogłoszenie, to nie zgadniecie ile mi admin krzyknął za umieszczenie ogłoszenia...:)
Zgadujcie...:)
w każdym razie mi trampki zerwało z nóg...:)

ps. zobaczcie, że najlepsi mechanicy się zwinęli z tego forum...:)

Szybko czytać zanim cenzura usunie...:)

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Na forum płacić za ogłoszenie? A to miało być jako latająca za kursorem reklama na pół ekranu?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Normalne trzy zdania w dziale praca dla mechanika...:)

Ciekawe, że nie tylko ja taką ,,promocyjna,, ofertę otrzymałem...:)
Stąd nie ma ostatnio ogłoszeń tego typu...:)
Co ciekawe nic nie ma o takich praktykach w regulaminie forum...:)
Coraz ciekawsze to forum...:)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Normalne trzy zdania w dziale praca dla mechanika...:)

Ciekawe, że nie tylko ja taką ,,promocyjna,, ofertę otrzymałem...:)
Stąd nie ma ostatnio ogłoszeń tego typu...:)
Co ciekawe nic nie ma o takich praktykach w regulaminie forum...:)
Coraz ciekawsze to forum...:)
Jak admin szuka kasy to czemu nie wprowadzi wpłat za kody do radia tak jak DEKSTER na radiostart.pl? Tego raczej nie rozumiem, ponieważ osób tylko wchodzi po kody i na tym zarabia...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Grzyb wie o co tu chodzi...pewnie o ilość, a nie jakość...dobre fora to są płatne, ale tam nie znajdziesz takiej zgrai nieuków jak tutaj...:)
A kody nie będą płatne, bo by musieli wszyscy chcieć, a co rusz się wyrwie jeden co ma parcie na szkło i będzie za darmo dawał...:)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Grzyb wie o co tu chodzi...pewnie o ilość, a nie jakość...dobre fora to są płatne, ale tam nie znajdziesz takiej zgrai nieuków jak tutaj...:)
A kody nie będą płatne, bo by musieli wszyscy chcieć, a co rusz się wyrwie jeden co ma parcie na szkło i będzie za darmo dawał...:)
To musiałyby mieć tylko osoby wybrane do odpowiadania w tym dziale, proste, pewnie chodzi o reklamy na stronie, a większość ma ADBlocka tak jak ja i reklam nie ma, więc nie wiem o co chodzi, tylko wie Misiek i Lynx

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Takim przykładem <płatnego Forum > ..jest ...E-prawnik ! Odpowiemy Państwu na pytanie po dokonaniu wpłaty na wskazane konto .Ale już --GOFIN pl. (portal podatkowo -księgowy ) nie jest taki komercyjny .Chyba nie ma złotej recepty ..bo każdy kij ma dwa końce i zawsze są jakieś "ale" !

slaweuszek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
4
Punktów
487
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Niektóre fora w których uczestniczę, są tylko dla osób prowadzących działalność, więc nikt Z ULICY tam się nie zarejestruje aby sobie samemu naprawić auto lub aby zdobyć kod do radia.
A swoją drogą ... rozdawanie ZA DARMO kodów do radia nie jest czymś co pochwalam. Inwestujemy w sprzęt, nasza wiedza w wielu przypadkach jest bezcenna a tu dajemy ZWYKŁYM użytkownikom gotowe rozwiązania, zamiast dać komuś na warsztacie możliwość zarobienia.
To forum to taka ... ELEKTRODA, każdy może się tu zarejestrować aby dowiedzieć się co zrobić aby naprawić swoje auto bez wydawania złotówki.
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - wyraziłem tylko swoje zdania zdanie.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Niektóre fora w których uczestniczę, są tylko dla osób prowadzących działalność, więc nikt Z ULICY tam się nie zarejestruje aby sobie samemu naprawić auto lub aby zdobyć kod do radia.
A swoją drogą ... rozdawanie ZA DARMO kodów do radia nie jest czymś co pochwalam. Inwestujemy w sprzęt, nasza wiedza w wielu przypadkach jest bezcenna a tu dajemy ZWYKŁYM użytkownikom gotowe rozwiązania, zamiast dać komuś na warsztacie możliwość zarobienia.
To forum to taka ... ELEKTRODA, każdy może się tu zarejestrować aby dowiedzieć się co zrobić aby naprawić swoje auto bez wydawania złotówki.
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - wyraziłem tylko swoje zdania zdanie.
Widać cel w wyświetleń reklam czy wejścia na stronę są ważniejsze dla Admina niż porządne forum bez gotowych rozwiązań za free, więcej by strona zarobiła za (płatne usługi, to chyba normalne, wiedza kosztuje) niż za same wyświetlenia.

Do góry Bottom