Zapomnialem sie odezwac sory. Powiem tak obroty spoko itd, ale czuje ze to nie to auto, spalanie 12,5/13,5 L/100km. Chyba czasy 10,5L/100km nie wroca. No niewiem moze ja juz mam jakas schize na tym punkcie bo gdzie bym nie pojechal to mowia ze tu wszystko gra i nie szukac jak jezdzi, no masakra jak mnie to dobija. Mozliwe ze mam urojenia ale potrzebuje konkretnej odpowiedzi typu auto wjezdza na hamownie obciazeniowa gosciu podpina ciagnie ja przez 5min czy ile tam tarzeba na obciazeniowce zczytuje wszystkie dane patrzy jak jest a jak powinno byc udziela konkretnej odpowiedzi i finito, ewentualnie jak jest lipa rebujuje i po temacie.
Napomkne jeszcze tutaj. Szukam w mojej okolicy tj Chojnow Legnica hamowni obciazeniowej i goscia z gornej poly ktory naprawde wie co robi a nie miszcza (przerobilem juz trzech takowych) ktory kilka razy pruboje i za karzdym razem mowi ze jest ok. Potzrebuje konkretnych danych. Zasieg moj powiedzmy 100km od tych miejscowosci niewiem Boleslawiec Zgorzelec Jelenia Gora nawet w ostatecznosci wybiore sie do wrocka tzn Wroclawia kwestia organizacji
Dodam wymienione wszystkie uszczelki planowana glowica docierane gniazda nowe uszczelniacze itd kompleks przy wymianie uszczelki pod glowica tak zeby drugi raz tego nie rozbierac, dokladnie tak to nie pamietam co tam jeszce bylo bo to sporo czsu temu