• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szewc bez butów chodzi?

Śpioch

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Lublin Zm.Do
Ja od maja zmieniam linkę ręcznego w żony Clio od maja. W swojej Safrane od lipca zmieniam poduszki amorow tył. I w mojej drugiej Safrane wysprzeglik od oo też lipca. Ale i tak w końcu jutro zmienie;)

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
No i Panowie teraz zobaczmy jak to jest, ludzie pracujący w innym fachu nie mają kiedy oddać auta do mechanika jak my swojego. A my sie im dziwimy jak oni jeździli jak podstawią samochod a sami robimy to samo...z tym, ze nas żaden mechanik nie opieprzy hehehe

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
Moja 2.0 TS chodzi jak TDI z 500.000 przebiegu ale odkąd nastawnik woźe w schowku jakby lepiej trochę.

topsped

Bywalec
Punktów
7
Miasto
Koszalin
Trzy lata zmienialem sprzęgło w golfie zony. Tak było zużyte że kolo zamachowe też trzeba było wymienić.

ojek

SuperMechanior
Punktów
159
Miasto
Węgrów
Ja czujnik położenia wału w 300m zmieniam drugi miesiąc i nie ma kiedy :D

colin578

SuperMechanior
Punktów
3
Miasto
Koło
U mnie w scenicu półosie hałasują kilka miesięcy, oczywiście kupione używki i nowe osłony leżą odkąd zaczęło być słychać, ale jakoś tak nie ma czasu przełożyć :) były ze 3 podejścia na wymianę to zawsze klient jakiś przyjechał, a wiadomo klient nasz pan.

LukaszW998

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Warszawa
www.anwa-tech.pl
U mnie podobnie żona trochę suszy głowę to i robiony w miarę na bieżąco a swój jak jest jakaś luka a tym gorzej :) więc musi czekać w kolejce. Ale mam propozycje zapisujmy swoje samochody w kalendarz :D nie będą czekały w nieskończoność ;)
W ramach lokalnego rozpoznania rynkowego, możesz też skorzystać z warsztatu konkurenta ;)

Do góry Bottom