• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

szkoła zawodowa mechanik

Kurllin

Nowy
Punktów
0
Cześć jestem nowy i mam takie pytanie za rok zamierzam iść do szkoły zawodowej jako mechanik i chciałbym wiedzieć czy się opłaca ponieważ lubię to zajęcie 2 razy miałem Quad'a i jak coś cię zepsuło to starałem się to naprawić oraz pomagałem parę razy tacie coś naprawiać ponieważ tato tak że był mechanikiem a wiec jak mogłem to mu przy tym starałem się coś pomagać.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Opłaca się być mechanikiem (dobrym ! )...opłaca się być lekarzem ...prawnikiem ..notariuszem ...strażakiem ..policjantem ..celnikiem ..wopistą ..nauczycielem ... inż . budownictwa ..architektury...informatykiem.. itd.itd . Na pewno dużym ułatwieniem w życiu jest posiadanie wyższego wykształcenia. W odniesieniu do Ciebie ..jeżeli lubisz to co robisz ..to już jest dobrze .Jeżeli widzisz siebie w tym zawodzie ..to kontynuuj naukę i praktykę w tym kierunku .Plusem jest to że możesz uzyskać wsparcie ze strony Taty.

gd_1985

SuperMechanior
Punktów
38
Miasto
Radom
Nie idź teraz w szkole niczego nie uczą a do woja nie biorą łapy całe życie ujebane idź na praktyki na trochę może w wakacje albo nawet teraz bo też są wakacje wtedy bd wiedział czy to Ci się podoba alko się nauczysz pic może i przeklinać jak nie umiesz no i jak klienta doic
A jak już to wszystko się spodoba to może zostaniesz prawdziwym mechanikiem

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
Dokładnie, znajdź sobie jakieś praktyki, sprawdź czy ci się to na pewno podoba, jeśli tak to idź w to :)

Mechanik123mechanik

Początkujący
Punktów
2
Gdy jesteś uczciwy to ludzie przyjdą najwarzniejsze czy zawud się podoba bo robić coś z przymusu aby mieć zawud to nie ma żadnego sęsu w każdym zawodzie a szczegulnie w branży mechanicznej trzeba się dokształcać
Ale jak jesteś na tak to wierzew ciebie

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Gdy jesteś uczciwy to ludzie przyjdą najwarzniejsze czy zawud się podoba bo robić coś z przymusu aby mieć zawud to nie ma żadnego sęsu w każdym zawodzie a szczegulnie w branży mechanicznej trzeba się dokształcać
Ale jak jesteś na tak to wierzew ciebie
A twój zawUd to jaki jest?‍:eek:

Do góry Bottom