hamer
Zweryfikowany Mechanik
Przemek gdzie ta praca myśle że 1000zł nie jest źle
Jak jesteś takim dobrym pracodawcą to może opłaciłbyś mu okulistę. Najprościej jest zwolnić.niedawno zwolniłem gościa który potrafił 15 minut szukać klucza który leżał przed jego oczami...
To nie kwestia okularów tylko skupienia... Jak masz wywalone jajca na robotę to nigdy nie będziesz się mógł skupić. Szukasz klucza a myślisz ile jeszcze do fajrantu.Jak jesteś takim dobrym pracodawcą to może opłaciłbyś mu okulistę. Najprościej jest zwolnić.
a tak na poważnie to byłem z pracownikiem na jednym szkoleniu... Musiałem go szturchać żeby nie zasnął.To się zapytam tak z ciekawości panów pracodawców- ile by zapłacili takiemu pracownikowi :
- posiada swój wózek narzędziowy
- posiada swój tester diagnosyczny
- posiada swój laptop, a w nim programy (autodata) niezbędne do pomocy w pracy
- posiada swoje narzędzia (nie mówię już o tych co w wózku wyżej) typu- migomat, diaks, pneumat, klucz dynamometryczny itp.
- działa samodzielnie- jest problem szuka rozwiązania samodzielnie
Zasadniczo do pracy potrzebuje tylko podnośnik, przyłącze do powietrza itp.
Nie ma własnej działalności gospodarczej- czyli etat...
No to czekam na wycenę...![]()

A niby czemu, jak jest legalnapierwsze co bym zrobił , to za autodate w laptopie
bym Cię pogonił![]()
rozumiem, że ty nie masz...

a nie szukanie po google godzinami...Tak w przyszłości zrobię, ale najpierw muszę mieć odpowiednio $$, i sprzętu- żeby nie zaczynać z 2 kluczami na krzyż...i się nie frustrować, że czegoś nie mogę zrobićotwieraj swoje , jak kazdemu się potem punkt widzenia zmienia

Bo był zjeb...ny po harówie w robocie...byłem z pracownikiem na jednym szkoleniu... Musiałem go szturchać żeby nie zasnął.

Wiem o tym... i nie mówię, że moja jest najnowsza...Za legalna place ok 2tys. rocznie
Od lat tylko on-line jest
Ale o tym chyba doskonale wiesz
ale gdybym ja nie miał swojej to bym musiał szukać informacji po google, bo ,,janusze,, u których miałem nieprzyjemność pracować nie posiadali czegoś takiego
...wku..iłem sie i poszedlem bo ja tez chciałem zobaczeć na czym to polega itd itp.ale widocznie sam sie chłopina uczyl.

Też tak myślałem... ale łatwiej było kupić sobie AD niż znaleźć warsztat co ją ma...Jak warsztat nie było by stać na tak podstawowy program to nie zatrudnił bym się w nim .
a jeszcze powiedz, że chciałbyś komplet kluczy...?

Ja na brak sprzętu nie narzekam. Jeśli cos potrzeba to kupuje. Dlatego dziwią mnie opowoesci, ze większość warsztatów nie ma wyposażenia. Jeśli faktycznie tak jest, to nie są to warsztaty tylko grajdołki. Woodoo, jak na każdym warsztacie gdzie jestes jest taka bida z narzędziami ze musisz mieć swoje, to po jakich warsztatach ty roboty szukasz?Jak popracujesz na lepszych kluczach i oryginalnych interfejsach to nie chce ci się cofać w rozwoju .