blayders
Zweryfikowany Mechanik
Nie przesunęli tylko do 01.01.2025 urzędnicy maja nie karać za spełnienie wymagań .
Pozwolę sobie zacytowaćNie przesunęli tylko do 01.01.2025 urzędnicy maja nie karać za spełnienie wymagań .
Wyglada na jakiś prototypowy model, próbowałeś włączyć i wyłączyć?Ja mam taki jak na zdjęciu. Tylko on coś nie działa. Nie przyjmuje kart i wszyscy muszą płacić gotówką. Te nowe technologie nas wykańcza

Dla mechanika to moim zdaniem program warsztatowy + drukarka fiskalnaWitam Panowie , podepnę się pod temat , może ktoś mi doradzić jaką kasę fiskalną oraz terminal wybrać w miarę tanio ?
właśnie się nad tym zastanawiam , tylko nie wiem jak z terminalem . Co do programu warsztatowego też jest ich sporo i ciężko coś wybrać ,jak możesz coś polecić to byłbym bardzo wdzięczny.Dla mechanika to moim zdaniem program warsztatowy + drukarka fiskalna

Będzie na wagę złota ale w firmie nic z nią nie zrobisz, w sklepie patrzeć będą jak na trędowatego.....ja tam mam , uzywam , aczkolwiek w obecnych czasach to gotowka bedzie na wage zlota![]()
bo im na to pozwalasz....To u mnie na warsztacie statystyki są nie ubłagane coraz więcej osób płaci kartą .