Mogę pomóc do 2500 fajny zestaw .Witam, koledzy szukam testera uniwersalnego od 3-4 tys jestem typowym mechanikiem ale wiadomo coś też trzeba w systemach pogrzebać, macie jakieś pomysły co by dyno odpowiednie za te pieniądze, dzięki
Witam, koledzy szukam testera uniwersalnego od 3-4 tys jestem typowym mechanikiem ale wiadomo coś też trzeba w systemach pogrzebać, macie jakieś pomysły co by dyno odpowiednie za te pieniądze, dzięki
Różnie od 2000 do 2021Z których roczników najczęściej robisz samochodu obecnie .
Co masz ciekawego?Mogę pomóc do 2500 fajny zestaw .
Wiekszość "zwykłych " warsztatów jak autor tematu robi wszystko co się nawinie. Z reguły są to samochody co mają 10-15-20 lat.@afrikanerhart kingbolen to nie do końca klon launch ponieważ jest pozbawiony funkcji online .
Jakie tam masz funkcje online? Na pewno nie cp . Jedynie to kodowanie które ściąga ale też nie zawsze .Ale funkcje online dla vag'a na pewno się przyda nawet w takim 20 letnim passacie b6 , plus na tym co ja mam do sprzedania uruchomi sgw fca .
Launch z tego co wiem to żaden nie robi cp . Tak funkcje online to właśnie ściągnięcie logowania , trafiłeś już bez ściągnęło błędne?Ostatni przykład z przed świat . Wspomniany passat b6 . Inny warsztat podmienił jaki sterownik i wywaliło kodowanie jakiego modułu . 5 minut i kodowanie pobrane z serwera i po robicie . Bez straty czasu na proszenie się na forum kogoś o kod albo przeliczania na piechotę . W tej cenie oczekiwanie ze będzie CP to trochę przegięcie .