• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester VAG

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
a co chcesz tym robić? Jak dla mnie bez sensu, jako dla elektronika taki sprzęt

Gerwaz garage

SuperMechanior
Punktów
19
Miasto
Belchatow
Mialem kiedys cos podobnego od viaken i powiem szczerze nie bylo wiadomo ktore bloki pomiarowe od czego i nawet w firmie viaken nie potrafili mi udzielic informacji na ten temat no chyba ze cos sie u nich pozmienialo i w ich testerze

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
Mialem kiedys cos podobnego od viaken i powiem szczerze nie bylo wiadomo ktore bloki pomiarowe od czego i nawet w firmie viaken nie potrafili mi udzielic informacji na ten temat no chyba ze cos sie u nich pozmienialo i w ich testerze
Mam jeszcze takie cos viakena ..uzywam sporadycznie i nwet ostatnio zrobiłem update co go znacznie zamuliło ale jak ktos jest uparty to można tym nieco zrobić ..i szybko czyta błedy w porównaniu do ...launcha :).

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Ja mam u siebie z Viakena na szybko do czytania błędów z grupy VW jest dobre... ma długie kodowanie, inspekcje też skasujesz choć do konkretniejszych prac odpalam kompa i VCDS-a...

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Jak coś kosztuje 400zł i wg. ich opisu robi wszystko, łącznie z "Umożliwia wykonanie wszystkich funkcji analogicznie jak urządzeniem serwisowym dla grupy VAG", to śmiem twierdzić, że jest to g... prawda :)

Mogli jeszcze napisać, że obiad ugotuje i żonę zaspokoi, bo tylko tego jeszcze brakuje w tym sprzęcie.

PS. Serwisy vw zamówiły już 3 palety tego sprzętu, bo po co kupować za kilkanaście tysięcy VAS + licencje, skoro można wydać 400zł i każdy mechanik będzie nosił viakena na szyi, jak lekarz stetoskop.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Kup to bedziemy wiedzieli. Może i dobre.

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Jak chcesz to moge porobić Ci pare zdjęć po podłaczeniu do auta tyle że mam ten starszy i nie mam kolorowego wyświetlacza... mam go już z pięć lat i lata...

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
No wiem co potrafi sprawdziłem to główno nie polecam tanie mięso jedzą psy tera wiem.

Kurde poco piszą że jak Vas ta dupa.

to niema co odpisywać skoro wiesz wszystko ...
tylko po kiego zadajesz pytanie o tester wart 400zł ... i czego się spodziewałeś ?
odpowiadamy ci że w tej kasie błędy zobaczysz, nastawy zrobisz, hamulec otworzysz i jeszcze parę rzeczy jak na 400zł jest ok .. a że tanie mieso jedzą psy.. to Ty pytasz o taniochę .. ;)

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom