.Nie ma czasu, klient cisnie, że na poniedziałek musi mieć auto ...Czasem trzeba odpuścić i zająć się czymś innym,po paru dniach rozwiązanie samo przychodzi.
Podmieniłem przed chwilą czujnik, ale po numerach jest ten sam.Czujnik walka zakladaj od trafic bo laguna jest 100% inny. W parametrach sprawdź czy ma synchro
Paliwo jest przy wtryskach, wiec do pompy na pewno dochodziA spróbuj mu podać paliwo metoda na kroplówkę, tj banka z wezykiem bezpośrednio do pompy.
Miałem przypadek, że w układzie paliwowym był za mały przepływ. Fakt faktem auto chodziło, ale jak brak pomysłów to każdy jest dobryPaliwo jest przy wtryskach, wiec do pompy na pewno dochodzi

Podałem paliwo szczykawką prosto do pompy i nic, a zrobiłem duże cisnienieMiałem przypadek, że w układzie paliwowym był za mały przepływ. Fakt faktem auto chodziło, ale jak brak pomysłów to każdy jest dobry![]()
Cisnienie nie rośnie, cały czas 75bar.Odepnij wtyczki od wtryskiwaczy i zobacz jakie nabije ciśnienie w listwie podczas kręcenia. Musi być ponad 300 bar.
Tak, problem rozwiązany.Witam.
Udało się rozwiązać problem ? co było przyczyną. Ja bym obstawiał na uszkodzony zawór upustowy na szynie.