• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Usunięcie wgniota drzwi kierowcy

kuba10010

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pleszew
Witam da się wyciągnąć w ogóle ten wgniot i żeby w miare nie było widać? Ktoś drzwiami uderzył :/

Załączniki

• IMG_20180104_121321.jpg
    IMG_20180104_121321.jpg
    3,7 MB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Ja już przestałem liczyć otarcia i inne drobne uszkodzenia które przywożę na aucie po zakupach w mieście. Paranoja. Pizgaja drzwiami jak popadnie, wózek marketowy działa jak taran a jak przy cofaniu cmoknie zderzakiem to byle nikt nie widział i dzida. Szerokość miejsca parkingowego to jakas kpina wiec cieszę się ze w moim e39 odpuściłem sobie malowanie itp. Boje się tylko co będzie jak skończę budować chałupę i zmienię auto na lepsze. Zostanie chyba tylko koniec parkingu :D

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Ja już przestałem liczyć otarcia i inne drobne uszkodzenia które przywożę na aucie po zakupach w mieście. Paranoja. Pizgaja drzwiami jak popadnie, wózek marketowy działa jak taran a jak przy cofaniu cmoknie zderzakiem to byle nikt nie widział i dzida. Szerokość miejsca parkingowego to jakas kpina wiec cieszę się ze w moim e39 odpuściłem sobie malowanie itp. Boje się tylko co będzie jak skończę budować chałupę i zmienię auto na lepsze. Zostanie chyba tylko koniec parkingu :D
Nowe będziesz trzymał w garażu dla wku***a sąsiada a starym będziesz jeździł do marketu ;)

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
951
Jak dla mnie, to wyciągnięte jest tylko to duże wepchniecie blachy, reszta nawet nie ruszona. Sam zrobiłbym to lepiej gumowym młotkiem i deseczką... Przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu

kuba10010

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pleszew
30 zł gość mówi że się bardziej nie wyciągnie bo w takim miejscu jest a na błotniku miałem mała wgniotkę której wcale praktycznie nie było widać od kupna to wyciągnął i nie ma śladu, zastanawiałem się ogólnie zaprowadzić do jakiejś firmy ale jak mówi że nie wyciągnie a się tym zajmuje no to trudno

Do góry Bottom